Cum arata Regele Cioaba cand avea 17 ani! Vezi fotografia facuta la nunta cu Sighisoara, in urma cu 32 de ani!

O fotografie postata de seful romilor dezvaluie cum arata Regele Cioaba in cand avea 17 ani.

Distribuie pe:

Autor: Matei Vaihan

Supusii pot vedea cum arata Regele Cioaba cand avea 17 ani. Dorin Cioaba, care este Rege International al Romilor, dar si presedinte al Uniunii Internationale a Romilor, s-a insurat in 1986 cu Sighisoara, cea care ii este si astazi partenera de viata. (vezi ce limuzina de lux a primit in dar nepoata Regelui Cioaba)

Cum arata Regele Cioaba cand avea 17 ani:  „In urma cu 32 de ani am devenit o familie binecuvantata"

Cioaba a postat o fotografie facuta la acel moment, acesta fiind un adolescent firav, diferit de adultul care isi etaleaza burta de ani de zile. "n urma cu 32 de ani am devenit o familie binecuvantata de Dumnezeu. Iti multumesc Doamne de pentu tot ce am”, a scris Cioaba.

Cum arata Regele Cioaba cand avea 17 ani: "Tineri si frumoşi atunci, frumosi acum!"

Romii au vazut cum arata Regele Cioaba cand avea 17 ani. "Dumnezeu să vă binecuvânteze in credinta pe familia ta ca să fii o binecuvântare pentru ei...Tineri şi frumoşi atunci, frumoşi acum!...La multi ani si sa va dea Dumnezeu numai bine in casa!”, le-au transmis supusii.

Galerie foto 
Citește și:

Nepoata sexy a Regelui Cioaba a dat recital in Palatul regal al familiei! Andreea a cantat in limba engleza si a fost deja contactata: „Vrei un videoclip, filmat cu drona si...

„Regele” Cioaba a inventat hamburgerul pentru supusii sai! Romburgerul se serveste alaturi de o cola cu... esenta de rom!

Sotia "regelui" Cioaba, ridicata de politisti dupa perchezitia in dosarul de evaziune fiscala

Obisnuiti cu fitele inca de mici! Cum pozeaza nepotii gemeni ai regelui Cioaba la doar trei ani

Exclusiv! Bianca Comănici vorbește, pe șleau, despre despărțirea de Livian! E prima oară când spune care e motivul pentru care și-au spus ”Adio”

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies