Vedete

Cum arata Ruby inainte de operatiile estetice! Imaginile in care nici nu o recunosti

Ruby este o aparitie senzationala de fiecare data, insa inainte sa devina atat de cunoscuta, avea o infatisare total diferita.

Distribuie pe:
  • icon facebook
  • icon email

Autor: M. B.


Cum arata Ruby inainte de operatiile estetice! Imaginile in care nici nu o recunosti icon photo
 
Ruby este una dintre cele mai cunoscute si apreciate cantarete din Romania. Ea si-a cucerit fanii cu melodiile ei, insa si aparitiile ei fabuloase o ajuta sa ramana in topuri. Are un stil greu de imitati si este mereu sexy in  videoclipurile ei, insa de-a lungul anilor a apelat la medicul estetician pentru a ajunge sa arate asa cum isi dorea. 
 
Imaginile de la inceputul carierei sale arata o Ruby diferita de cea pe care o stim astazi cu totii. Ea a apelat la medicul estetician si nu s-a sfiit niciodata sa recunoasca asta. 
 
"Eu sunt de acord cu operaţiile estetice. Noi, femeile, dintotdeauna ne-am dorit să fim frumoase, iar acum tehnologia, medicii, chirurgii ne permit să facem asta. Desigur, nu sunt de acord cu exagerările, dar sunt mici retuşuri care îţi pot schimba părerea despre tine, îţi pot da mai multă încredere.Eu am operaţia la nas pe care am făcut-o de două ori. M-am schimbat cu totul. Am fost cu totul şi cu totul altă persoană. Am căpătat încredere în mine, fiind complexată de faptul că nasul meu era strâmb", a povestit ea in trecut intr-o emisiune TV. 
 
In afara de rinoplastie, ea si-a pus implanturi mamare, si-a marit buzele si si-a pus fatete pe dinti. 
 
Scandal uriaş! Gabriela Firea a dat-o în judecată pe Denise Rifai! Vor ieşi scântei la tribunal! EXCLUSIVicon photo

Titlu secțiune

Știrile WOW

HOT pe facebook ACUM!

Tatăl lui Ionuţ Anghel, afirmaţie şocantă după ce a fost lăsat fără bani de fostul avocat! ”Oare îi mai pasă cuiva de mine?”icon photo

Stiri

Tatăl lui Ionuţ Anghel, afirmaţie şocantă după ce a fost lăsat fără bani de fostul avocat! ”Oare îi mai pasă cuiva de mine?”

Tatăl lui Ionuţ, băiatului ucis de câini în 2013, află săptămâna viitoare dacă îşi va recupera banii de la avocatul Bogdan Bărbuceanu.

Titlu secțiune