Vedete

Cum arata Silvia si ce a declarat dupa ce a castigat prima editie "Bravo, ai stil!"! Iti mai amintesti momentul?

Silvia a castigat prima editie a show-ului "Bravo, ai stil!". Urmatoarea clasata a fost Cristina Mihaela.

Distribuie pe:
  • icon facebook
  • icon email

Autor: Lili Lascar


Silvia a fost "Regina Stilului" la prima editie "Bravo, ai stil!"icon photo
Silvia a fost "Regina Stilului" la prima editie "Bravo, ai stil!"

Silvia este marea castigatoare a competitiei "Bravo, ai stil! All Stars". Pe locul al doilea s-a clasat Iuliana Doroftei, concurenta izbucnind in lacrimi cand a auzit ca rivala ei este triumfatoare.

Impulsiva, directa si cu o imaginatie iesita din comun, simpatica blonda de 33 de ani a impresionat din nou publicul, la fel ca in urma cu doi ani, in prima editie a concursului de stil.

Tanara extravaganta si cu un temperament vulcanic a atras un val de simpatie in mediul online si nu numai, dar a generat si o serie de polemici. Desele dispute cu Iulia Albu in momentele jurizarilor au tinut cu sufletul la gura publicul de-a lungul concursului, atribuindu-i Silviei o aura de razboinica.

Tensiunea  a fost uriasa in platou, in prima finala din istoria "Bravo, ai stil!", mai ales ca batalia voturilor a fost una foarte stransa; diferenta de procente intre castigatoare si urmatoarea clasata, Cristina Mihaela, a fost de doar 1,8 procente. Toate fostele concurente au venit sa o sustina in Marea Finala pe Silvia si si-au exprimat public admiratia fata de aceasta.

"N-am crezut niciodata ca cineva ma poate iubi atat de mult fara sa ma cunoasca. Ma bucur ca ati putut trece peste impertinentele mele, ma bucur ca m-ati iubit atat!", a declarat Silvia emotionata pana la lacrimi de sustinerea publicului.

Cristina Mihaela, concurenta care a fost atat de aproape de obtinerea marelui premiu, si-a imbratisat fosta rivala si le-a indemnat pe tinerele care vor sa treaca printr-o experienta extraordinara sa participe la castingurile pentru "Bravo, ai stil!".

Titlu secțiune

Știrile WOW

HOT pe facebook ACUM!

Profilerul Mihaela Brooks, despre ipoteza asasinarii Madalinei Manole de catre serviciile secrete: "Inscenarea de suicid a fost a unor incepatori"icon photo

Stiri

Profilerul Mihaela Brooks, despre ipoteza asasinarii Madalinei Manole de catre serviciile secrete: "Inscenarea de suicid a fost a unor incepatori"

Mihaela Brooks, profiler in Canada, expertul care a lucrat la ancheta paralela a mortii Madalinei Manole, a luat la puricat ipoteza implicarii serviciilor secrete in uciderea artistei, varianta lansata in spatiul public de un botosanean pe contul lui de socializare.

Titlu secțiune