Cum arată văduva lui Adrian Pintea, la 12 ani de la dispariția actorului: „Sper să nu-l fi dezamăgit”

Ce face Lavinia Pintea, la 12 ani de la dispariția marelui actor, Adrian Pintea.

Distribuie pe:

Autor: M.V.

fara descriere

La 12 ani de la moartea marelui actor Adrian Pintea, văduva marelui actor a plecat din București și și-a refăcut viața. Lavinia Pintea a respectat cu strictețe doliul pentru soțul său, iar la mai bine de șapte ani de la pierderea actorului, aceasta și-a refăcut viața cu un bărbat care a curtat-o ani de zile.
In articol:

Lavinia s-a mutat la Craiova, acolo unde urmat cursurile Facultății de Medicină. Acum lucrează ca medic psihiatru și este extrem de respectată în orașul natal. Deși au trecut 12 ani de la pierderea lui Adrian Pintea, Lavinia nu poate uita tot ce a învățat de la acesta în timpul căsniciei.

„Despre Adrian ce aş putea spune decât că îmi revine în minte mai ales calitatea lui umană excepţională, aceea de a comunica într-un mod cu totul şi cu totul aparte, pentru el relaţiile sufleteşti fiind întotdeauna o prioritate. Relaţiile pe care le stabilea cu oamenii din jurul lui şi mai ales cu cei pe care ii iubea sau ii preţuia erau o prioritate întotdeauna.

Era un om de excepţie, cu o vastă cultură şi cred că ceea ce mi-ar plăcea să se ştie şi mai ales să se promoveze ar fi într-adevăr aceste aspecte legate mai ales de viaţa lui profesională, Adrian fiind un actor uriaş, cu un talent covârşitor. Era un scriitor de excepţie şi profesor universitar la Academia de Teatru şi Film, făcând parte chiar din Comisia de admitere la acea universitate.

Era un profesor foarte iubit de studenţii lui şi aş concluziona spunând că mare parte din ceea ce reprezint se datorează lui. In anii tinereţii mele m-am format alături de el şi de la el am învăţat să mă exprim aşa cum simt nevoia să o fac, să fiu un om liber fără să afectez libertatea celor din jurul meu, să fiu un om demn… În primul rând m-a învăţat ce înseamnă demnitatea în faţa oricărei situaţii de viaţă (şi sper să nu îl fi dezamăgit după ce el a trecut Dincolo), să fiu un om bun, înţelegător, tolerant cu măsură şi mai ales un lucru esenţial, să nu accept compromisul în niciun domeniu major al vieţii !!! Descris în doar câteva cuvinte??? Adrian Pintea: iubire, onoare, cavalerism, demnitate, toate la un loc. Cuvintele sunt prea puţine pentru a descrie o personalitate atât de complexă“, a scris Lavinia Pintea Tatomir pe pagina sa de socializare.

Citeste si: Cine sunt cei 4 tineri care au murit în această dimineață în accidentul din Neamț! Cutremurător ce a spus unul dintre ei: ”Câteodată Dumnezeu îți rupe inima...”

Citeste si: A vrut să fie sexy și a rămas goală! Imagini fabuloase cu o cântăreață proaspăt divorțată

Citeste si: Schimbare șocantă de look pentru o îndrăgită vedetă de la Exatlon! ”Andrei Boțoacă s-a tuns zero! Este de nerecunoscut”!

Citeste si: Schimbare șocantă de look pentru o îndrăgită vedetă de la Exatlon! ”Andrei Boțoacă s-a tuns zero! Este de nerecunoscut”!

Ce s-a întâmplat cu mormântul lui Adrian Pintea

„Nu mă mai leagă absolut nimic de Bucureşti, am vândut apartamentul care era în proprietatea mea, puteţi să verificaţi. Acum sunt în Craiova. La mormânt la Adrian mă duc când am timp, însă se ocupă cineva în permanenţă de el”, spunea văduva lui Adrian Pintea.

fara descriere

Cu un an înainte de nunta cu cel de-al doilea soț, în 2013, a acceptat să vorbească, la WOWbiz, despre moartea lui Adrian Pintea, afirmând că actorul ajunsese de nerecunoscut în ultimul an de viață și din această cauză se ascundea de lume.

Soţul meu nu a suferit niciodată de cancer. Decesul său a survenit în urma unui şoc septic post-implant dentar (lucru pe care, cu discreţie, l-am ţinut cât mai la distanţă de presă) care a decompensat o hepatită cronică tip B, acutizată în urma unui mod de viaţă nu tocmai sănătos, specific boemei lumii teatrului, în tinereţile zburdalnice.

Am tăcut ani de zile şi am îndurat tot felul de acuze, chiar din partea familiei soţului meu, cu toate că, pe lângă un dosar medical impresionant, deţin fotografii document înfăţişându-l pe soţul meu, Adrian, care ar putea arunca lumea medicală, şi nu numai, în aer, într-un război al acuzaţiilor, şi m-ar putea oricând absolvi de tot felul de vini imaginare şi acuzatii fără fond.

Sunt fotografii realizate cu mai puţin de un an înainte de decesul lui Adrian, înfăţişând un chip de nerecunoscut, cu o cumplită suferinţă, evidentă în cel mai mic detaliu. Trăsăturile de o frumuseţe virilă, aproape perfecte, ale soţului meu, erau de nedesluşit din cauza unui edem facial şi palpebral masiv şi al unor echimoze extinse, apărute în urma unui lifting de sinusuri maxilare, intervenţie chirurgicală realizată la nivelul cavităţii bucale, în vederea unui viitor implant dentar. Soţul meu era de-a dreptul mutilat.

Pentru un actor de talia lui, ce putea fi mai dureros, mai traumatizant, decât faptul ca aproape un an de zile să nu poată filma sau juca într-o piesă de teatru? Ieşea din casă cu faţa acoperită de ochelari şi un imens fular roşu, pentru a nu fi recunoscut, deşi oricum ar fi fost imposibil să te gândeşti că putea fi Adrian Pintea! Ieşea din casă doar dacă era necesar. În rest, a stat închis în apartament timp de aproape nouă luni, împreună cu câinele nostru, Haiduc“, spunea văduva lui Adrian Pintea.

 

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate