Cum au ajuns Bianca Dragusanu si Cristi Pulhac "parte vatamata" in acelasi dosar! Un celebru hacker roman a spart conturile mai multor vedete, fiind condamnat la trei ani de inchisoare

Pulhac si Bianca Dragusanu, dar si alte vedete, au fost victimele unui hacker roman, care le-a spart mailul si conturile de Facebook.

Distribuie pe:

Autor: Radu Constantin

In 2011, hackerul "Micul fum", Marcel Lazar Lehel pe numele real, a reusit performanta sa sparga conturile de email si conturile de Facebook apartinand mai multor vedete autohtone, printre care Dragoş Moştenescu, Corina Caragea, Laura Cosoi, Rona Hartner, Irina Reisler Căpitanu, Denisa Barboni, Bianca Drăguşanu, Cristian Pulhac, Ada Milea sau Organizaţia de Tineret a PD-L, asa cum informa la acea vreme DIICOT.

Pentru fapta sa, hackerul de 40 de ani a fost condamnat la 3 ani de inchisoare cu suspendare! In septembrie 2010, Bianca Dragusanu depusese chiar o plangere in acest sens, sesizand organele competente, in timp ce actuala vedeta Exatlon Cristian Pulhac, din echipa "faimosilor", a fost informat direct de autoritati ca i s-ar fi accesat ilegal corespondenta. 

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate