Cum au incercat sa-si ascunda urmele criminalii autostopisti din Calarasi

Andrei Simion (16 ani) si Cristian Tanasescu (18 ani), doi tineri din Calarasi, i-au injunghiat cu sange rece pe sotii Ion si Violeta Constantin. Elevii au facut autostopul si planuiau sa-i ucida pasagerii pentru a le fura masina. Acestia voiau sa ajunga la Brasov, la femeia de 28 de ani de care era indragostit Andrei Simion (16 ani).

Autor: A.N.C.
 
Dupa incident, cei doi tineri s-au intors acasa ca si cum nimic nu s-a intamplat, au ascus cutitul in casa si s-au distrat la petrecerea de majorat a lui Cristian Tanasescu.
 
Cum s-a intamplat totul:
 
Doi tineri, in varsta de 16 si 18 ani, au ingrozit o tara intreaga.
Andrei Simion (16 ani) si Cristian Tanasescu (18 ani) au injunghiat cu sange rece doi soti, pe Ion si Violeta Constantin, pentru a le fura masina  si a merge la Brasov, la femeia (28 de ani) de care era indragostit Andrei Simion. 
 

 

 
Timp de o saptamana au pus la cale toate detaliile.  Vor ucide pe cineva si vor fugi cu autoturismul, desi nici unul nu avea permis auto. Cei doi au cumparat din Slobozia doua cutite tip-fluture, pe care, in seara de 24 noiembrie, le-au pus in buzunar. Au plecat de acasa, la strada si au inceput sa faca autostopul. 
 
 
Sotii Ion si Violeta Constantin au oprit, i-au luat pe cei doi si au mers impreuna vreme de 10 minute,
inainte sa coboare, cei doi elevi au atacat. Tanasescu i-a taiat gâtul soferului, iar Simion a atacat-o pe femeie. Barbatul a murit pe loc, insa sotia sa a reusit sa se salveze.
 
Ion Constantin a murit pe loc, in timp ce sotia sa a reusit sa se salveze, insa fiind si ea ranita. 
 
Distribuie pe:
Abonează-te pe
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies