Vedete

Cum e cu rivalitatea dintre Andreea Marin si Mihaela Radulescu? "Suntem profund diferite"

Andreea Marin a comentat despre rivalitatea dintre ea si Mihaela Radulescu.

Distribuie pe:
  • icon facebook
  • icon email

Autor: L. S.


Cum e cu rivalitatea dintre Andreea Marin si Mihaela Radulescu? "Suntem profund diferite"icon photo

Invitata intr-o emisiune de radio, Andreea Marin a fost intrebata despre rivalitatea dintre ea si Mihaela Radulescu.
"Nu avem nicio rivalitate. Rivalitatea este intre doi oameni care vad lucrurile in acelasi fel, ori noi le vedem diferit, iar cred ca asta se vede cu ochiul liber. Suntem profund diferite, cred ca se observa asta", a spus Andreea Marin.

Vedeta este mama unei fetite de 10 ani, Violeta pe care Andreea Marin o are impreuna cu Stefan Banica Jr.

 Fosta zana a surprizelor isi doreste ca Violeta sa creasca normal, influentata cat mai putin de celebritatea parintilor. Vedeta isi educa fetita sa fie apropiata de natura, sa se joace cat mai mult cu alti copii si nu ii da voie sa petreaca prea mult timp jucandu-se cu pe tableta sau telefon. Ii gateste Violetei si vrea sa ii ofere o copilarie cat mai frumoasa, cu amintiri si bucurii pe care vedeta le considera importante.

"Nu are telefon. A avut de la bunica un telefon, nu mi-a placut ce se intampla cu el, nu imi place ideea. Aman cat se poate de mult lucrurile astea. Are tableta pentru scoala, dar are voie doar jumatate de ora pe zi pentru joaca pe tableta. Exista natura, exista straduta din fata casei, cu copii. Gatesc destul de mult pentru ca mi se pare foarte important pentru un copil sa isi creeze amintiri. Gandeste-te ca amintirile noastre din copilarie se leaga destul de mult de mirosurile din casa, mirosurile care vin din bucatarie. Vreau ca si ea sa aiba aceste amintiri si bucurii. Nu am incurajat-o sa se uite la televizor.

 

Pentru ea, mama trebuie sa fie mama, nu vedeta de la televizor. A venit o data de la scoala, dupa ce cineva i-a spus despre mine, si mi-a zis. (...) Consider ca e o povara pentru un copil care are parintii cunoscuti, lucrul acesta, si ca ii va fi mai greu sa se dezvolte ghidandu-se dupa celebritatea parintilor. Vreau sa creasca cu acea normalitate. Eu vad ca am facut bine asa", a spus Andreea Marin, conform libertatea.ro.

Andreea Marin pastreaza legatura cu Stefan Banica Jr. pentru ca ii leaga Violeta.

"Iti place, nu iti place, trebuie ca o viata intreaga sa ai o relatie cu omul respectiv si tu alegi cum sa fie acea relatie", a spus Andreea Marin.

Titlu secțiune

Știrile WOW

HOT pe facebook ACUM!

Savas si Meryem se logodesc! Un nou episod al serialului "Meryem, in aceasta seara, de la ora 20:00, la Kanal Dicon photo

Vedete

Savas si Meryem se logodesc! Un nou episod al serialului "Meryem, in aceasta seara, de la ora 20:00, la Kanal D

Kanal D difuzeaza un nou episod al serialului "Meryem", de la ora 20:00, la Kanal D.

Titlu secțiune