Vedete

Cum era vazut Stefan de la Exatlon in facultate de colegele de an?! In realitate, “Razboinicul” este departe de imaginea de crai de pe micul ecran EXCLUSIV

Dincolo de competitia din Republica Dominicana, Stefan Floroaica este un tip obisnuit, fara prea multe fite, dar cu un mare impact la fete.

Distribuie pe:
  • icon facebook
  • icon email

Autor: Lili Lascar, C.I.


Cum era vazut Stefan de la Exatlon in facultate de colegele de an?! In realitate, “Razboinicul” este departe de imaginea de crai de pe micul ecran EXCLUSIVicon photo

Stefan de la Exatlon a surprins cu comportamentul din facultate. Barbatul cu mare trecere la telespectatoare, in viata de zi cu zi, este cu totul diferit!

Putini stiu ca Stefan Floroaica, “razboinicul” in varsta de 25 de ani, este student la ASE, la Facultatea de Marketing! Acolo, este considerat un tip studios, cu note maricele la examene si destul de bun pe partea practica. Pe de alta parte insa, el a fost nevoit sa isi inghete anul III pentru a putea participa la “Exatlon”, unde se numara printre favoritii la castigarea premiului cel mare, de 100.000 de euro!

 

Stefan de la Exatlon a surprins cu comportamentul din facultate! Ce spun fetele de acolo despre el.

Daca la capitolul studii sta binisor, “razboinicul” face impresie buna si in randul domnsoarele aspirante la profesia de economist!

Stefan este un barbat frumos, care arata foarte bine la corp. Poate tocmai de aceea il si plac la nebunie fetele din grupa lui”, au dezvaluit persoane din preajma barbatului.

Cu toate acestea, Stefan de la Exatlon a surprins cu comportamentul din facultate. El nu prea marseaza pe ideea de Don Juan, ci prefera sa stea mai mult retras. “Pe cat de crai este pe micul ecran, unde nu este telespectatoare care sa nu il placa sau concurenta sa nu ii arunce vreo privire, cu atat e mai diferit in viata reala. Nu ii place deloc sa iasa in evidenta, este rezervat si foarte rar il vezi ca acorda o atentie sporita vreunei fete de la cursuri. E linistit, uneori chiar prea linistit”, a povestit una dintre fetele de la ASE despre “razboinic”.

Titlu secțiune

Știrile WOW

HOT pe facebook ACUM!

Alina Pana de la Exatlon se pregateste de o noua competitie! Vrea ca in noiembrie sa reprezinte Romaniaicon photo

Vedete

Alina Pana de la Exatlon se pregateste de o noua competitie! Vrea ca in noiembrie sa reprezinte Romania

Alina Pana, fosta concurenta de la Exatlon, este campioana la fitness, insa din partea Ciprului.

Titlu secțiune