Cum este descrisă Irina Tănase, de foștii colegi de liceu: „Puțin figurantă cu noi...”

Ce spun foștii colegi despre logodnica lui Liviu Dragnea.

Distribuie pe:

Autor: M.V.

fara descriere

Irina Tănase, logodnica lui Liviu Dragnea, a fost descrisă de către foștii săi colegi de liceu. Înainte de a apărea la brațul fostului lider al PSD, Irina era o elevă „medie la învățăturp și ouțin figurantă cu noi”, așa cum o descriu foștii săi colegi cu care a împărțit banca la liceul Elena Cuza, aflat la câteva minute de mers de Camera Deputaților.

Tânăra a absolvit liceul în anul 2011, iar după ce s-a cuplat cu Liviu Dragnea, Irina Tănase și-a șters contul de Facebook și și-a restricționat accesul pe Instagram.

Mai mulți colegi de liceu de-ai săi au acceptat să facă un album cu footegrafii în care apare și Irina. Dacă acum se laudă cu o nuanță de blond, în timpul liceului, Irina era șatenă.

Citeste si: Ingineră la multinațională, acuzată că și-a ucis trei copii! Unde a fost găsit unul dintre ei

Citeste si: Ingineră la multinațională, acuzată că și-a ucis trei copii! Unde a fost găsit unul dintre ei

Citeste si: Mamă a trei copii, bănuită de crime în serie. Ultima victimă, propriul nou-născut! Anchetatorii au făcut descoperiri șocante în curtea casei

Și, după cum spun oamenii care au împărțit cu ea băncile școlii, nu era un elev strălucit, “însă nici nu era la coada clasei. Să spunem medie, poate puțin peste mediocru pentru o clasă de mate-info. Dar, într-adevăr, îi plăcea matematica, era bună la mate”.

Stătea în banca numărul 4 de la perete, “într-o perioadă în care eram câte patru în bănci”.

Cum se purta cu colegii? “Destul de absentă cu mulți, puțin «figurantă» uneori. În schimb, respectuoasă cu profesorii, nu ieșea în evidență”, o descriu absolvenții de la “Elena Cuza”, potrivit libertatea.ro.

Irina Tănase a devenit asistenta lui Liviu Dragnea după ce s-a angajat la Ministerul Dezvoltării

În schimb, era mereu prezentă la petrecerile organizate de către colegi și mergea chiar și la petreceri în pijama.

După liceu, Irina a fost angajată în Ministerul Dezvoltării, atunci când instituția era condusă de Liviu Dragnea, și a devenit asistenta acestuia.

În urmă cu câteva luni, Irina și Liviu Dragnea au anunțat că urmează să se căsătorească, după ce aceasta a primit un inel de logodnă. Cei doi urmau să îi aibă nași pe cuplul Olguța Vasilescu-Claudiu Manda, însă planurile le-au fost încurcate după ce Liviu Dragnea a fost arestat.

foto: libertatea.ro.

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate