Vedete

Cum i-a raspuns Bendeac unui barbat care l-a intrebat daca a "ars-o" pe Delia! Individul a uitat de cratima si s-a facut de ras!

Mihai Bendeac a luat peste picior un fan indraznet, care a facut o greseala gramaticala.

Distribuie pe:
  • icon facebook
  • icon email

Autor: Lili Lascar


Cum i-a raspuns Bendeac unui barbat care l-a intrebat daca a "ars-o" pe Delia! Individul a uitat de cratima si s-a facut de ras!icon photo

Mihai Bendeac si Delia nu sunt doar colegi de emisiune, ci si foarte buni prieteni. Ambii sunt talentati, puternici, independenti si le place sa se tachineze, insa se respecta si tin mult unul la celalalt.

De curand, actorul a postat pe Facebook o poza in care apare alaturi de indragita artista. Descrierea pusa de umorist este scrisa in stilul lui caracteristic, acid si foarte amuzant.

"Pe langa talentul dumnezeiesc al unei voci/sensibilitati care ma determina/ajuta sa nu o omor, aceasta fiinta are si un alt talent nativ: acela de a ma calca temeinic pe nervi. Dar, in final, de ani de zile, mi-e imposibil sa n-o iubesc cu toata fiinta mea", a scris Bendeac despre prietena lui.

Un amic virtual al lui Bendeac, care nu a inteles esenta mesajului sau natura relatiei dintre actor si Delia, a pus o intrebare nepotrivita. "Mihai, ai arso?", a comentat acesta "uitand" de cratima.

Imediat, Mihai i-a dat un raspuns inteligent, apreciat de foarte multi din lista lui de prieteni. "Pe gramatica? Da. Eu, da...", a scris acesta, facand aluzie la greseala barbatului care i-a adresat intrebarea jenanta.

 

Titlu secțiune

Știrile WOW

HOT pe facebook ACUM!

Titlu secțiune