Cum i-a rezolvat Adelina Pestriţu lui Virgil Şteblea o problemă în timp record? Asta înseamnă să fii mafiot. Vezi cum şi-a mobilizat vedeta fanii

Adelina Pestriţu i-a rezolvat iubitului ei o problemă în timp record. Uite despre ce este vorba.

Distribuie pe:

Autor: Lili Lascar

Adelina Pestriţu este un influencer în toată regula. Vedeta are aproape un milion de urmăritori pe instagram şi o comunitate impresionantă de fani şi pe facebook, frumoasa brunetă fiind în topul vedetelor care câştigă sume substanţiale din activitatea pe reţelele de socializare. 

Prin cercurile mondene se ştie că este o afacere să colaborezi cu Adelina pentru că fosta prezentatoare tv "vinde" foarte bine.

Ei bine, cum era de aşteptat, mulţi dintre fanii divei îl urmăresc acum şi pe viitorul ei soţ, Virgil Şteblea, acesta având din ce în ce mai mulţi admiratori pe instagram.

Adelina Pestriţu i-a rezolvat iubitului ei o problemă în timp record. "Vorbeşte în numele lui tot timpul"

Cineva s-a gândit însă că ar fi interesant să facă pe facebook un cont cu numele omului de afaceri şi să posteze în numele lui. Culmea, persoana cu pricina a strâns şi multe like-uri, mulţi crezând că vizionează pagina reală a afaceristului.

Adelina Pestriţu a aflat însă de mica înşelătorie şi şi-a rugat fanii să dea "report" contului fals.

"Dragii mei, vă rog să daţi report în număr cât mai mare paginii de facebook "Steblea Virgil" care este un fake!!! Virgil nu are facebook, iar această persoană vorbeşte în numele lui tot timpul", a scris Adelina apoi le-a indicat fanilor contul fals la care se referea.

În timp record, membrii comunităţii online a Adelinei s-au mobilizat, pagina "fake" fiind închisă de facebook după doar câteva minute de la rugămintea vedetei.

"Pagina fake a fost închisă. Mulţumim mult pentru ajutor. Vă iubim. Să nu uitaţi, Virgil are doar cont de instagram", a fost mesajul vedetei pentru prietenii ei virtuali după ce aceştia au ajutat-o să închidă pagina cu pricina.

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
P
Setari de confidentialitate