Cum i-a spus Carmen Simionescu tatălui ei că este gravidă! Reacția incredibilă pe care a avut-o manelistul Adi Minune

Carmen Simionescu a povestit în emisiunea Teo Show cum i-a spus tatălui ei, Adi Minune, că este însărcinată! Reacția e incredibilă!

Distribuie pe:

Autor: A.V.

fara descriere

Carmen Simionescu este însărcinată, iar perioada aceasta îi priește foarte bine! Invitată în emisiunea Teo Show, Carmen Simionescu a vorbit despre nuntă, sarcină și...reacția celor dragi când au aflat că e gravidă!

Carmen Simionescu, fiica lui Adrian Minune, a mărturisit că încă nu s-au decis asupra nunții, deoarece nu este foarte mult timp, având în vedere pregătirile pe care trebuie să le facă: ”După, pentru că nu prea mai este timp. Aș vrea ca la nunta mea să cânte...tata! Ne-am dori doi, trei copii”.

Citeste si: Carmen Simionescu, dezvăluiri neașteptate despre sarcină: „El a fost cel mai șocat”

Citeste si: Cum au reacționat părinții lui Carmen Simionescu atunci când au aflat că vor fi bunici: „Aoleu, te bat”

Citeste si: Andra, interviu de senzație la Radio Implus! A vorbit despre soțul ei, sarcină, stilul de viață și...cozonaci!

Cât despre reacția pe care a avut-o tatăl lui Carmen Simionescu că va deveni bunic, acesta a izbucnit în lacrimi!

”A izbucnit în plâns. Am venit acasă, la Dristor, la ai mei, și mă fâstâceam eu așa, cum să fac, aveam testul de sarcină la mine și voiam să îl arăt, dar îmi era rușine. Voiam să îi spun, dar cum să îi spun? Și am găsit eu o modalitate, i l-am pus într-un cadou. Și mă duc la el și îi zic <<tati, uite, am un cadou pentru tine!>>. Mi-e foarte greu să îi fac cadouri tatălui meu. Și îl ia, ridică și reacția lui a fost: <<Nu cred! Serios?>>. Și a sărit și a zis <<Bunicul Minune, nu cred, dă' să te pupe tata>> și a început să plângă, bineînțeles”, a povestit Carmen Simionescu la Teo Show.

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate