Cum i-a supărat Nicole Cherry pe fani! Artista a primit un val de comentarii negative

Nicole Cherry se apără printr-un videoclip postat pe o rețea de socializare, după ce a primit un val de hate. Ce are vedeta de zis în fața fanilor nemulțumiți.

Distribuie pe:

Autor: I.N.

Ce a făcut Nicole Cherry care i-a deranjat pe fani- artista primește hate în comentarii


In articol:

Nu este un lucru nou că vedetele primesc comentarii negative de la fanii deranjați din diferite privințe, însă comentariile urâte primite de Nicole Cherry au fost fondate pe un subiect neașteptat... Fanii se plâng că accentul în spaniolă al cântăreței nu este tocmai unul corect. “Cântă d*%# în limba română că 70 la sută nu ințeleg nimic din ce bombăni acolo”, au fost cuvintele ascultătorilor nemulțumiți de accentul frumoasei cântărețe. 

”Vreau să vă mulțumesc din suflet pentru toate mesajele”.

Tânăra cântăreață a apelat la InstaStories pentru a se adresa fanilor ce o critica în legătură cu noua ei piesă. “Eu citesc toate comentariile(...)Ideea e în felul următor: și în română se întâmplă ca unele cuvinte să nu fie terminate. Efectiv e cumva lăsat în aer, fraza te face să înțelegi cuvântul, e o chestie muzicală”, sunt cuvintele tinerii vedete, ca răspuns la mesajele urâte pe care le-a primit.  

Citeste si: Când se deschid restaurantele. Ministrul Economiei a făcut anunțul așteptat de toți românii

Citeste si: Dorian Popa își vrea...fosta înapoi? Declarațiile incredibile făcute de artist

Citeste si: Cutremur Mexic. Şase oameni au murit în urma cutremurului de 7,5 pe Richter. Variaţii „anormale” ale nivelului mării

Ce a făcut Nicole Cherry care i-a deranjat pe fani- artista primește hate în comentarii

 

Adorată de un public de milioane, artista a primit suport moral din partea nenumăraților fani ce îi sunt alături în orice moment: 

”Piesa în spaniola e f mișto! Ador piesele latino, dar a ta e chiar misto rau!” ;”Accentul tau e mai mult decat bun, nu mai asculta haterii!”

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate