Cum i-a vorbit sora Elenei Gheorghe Adinei Bourceanu cand aceasta avea 100 de kilograme. Acum sunt prietene "la catarama". Vezi cum arata Adina inainte si dupa ce si-a micsorat stomacul. FOTO

Acuzata de curand pe retelele de socializare ca ar avea ceva impotriva femeilor cu kilograme in plus, Ana Pirvulescu, sora Elenei Gheorghe, a spus povestea prieteniei ei cu Adina Bourceanu, tanara care a avut 100 de kilograme pana acum trei ani.

Distribuie pe:

Autor: Lili Lascar

fara descriere

Ana a vrut sa demonstreze ca pentru ea aspectul fizic al persoanelor apropiate nu conteaza deloc, dar a recunoscut ca apreciaza femeile care se "iubesc" si fac tot posibilul sa fie frumoase in interior, dar si la exterior.

fara descriere

"Pe Adina Bourceanu am vazut-o pentru prima data in urma cu vreo 6 ani când cântarea 100 de kilograme. Mi-a plăcut de ea maxim, chiar dacă in prima faza m-am adresat la persoana a doua plural, crezând ca are peste 35 de ani. Lucru pe care i l-am spus ulterior, căci intr-o prietenie este vorba despre sinceritate, mai mult decât despre kilograme. După ce am cunoscut-o mai bine,  iar relaţia s-a închegat între noi, am început sa abordam tot felul de subiecte şi da, am atins şi aspectul acesta al kilogramelor in plus, de care era total conştientă. Cunosc fete care au rupt orice legătura de prietenie, cu persoanele care le-au sfătuit sa mai slăbească. Dar nu, Adina este cea mai sinceră persoana pe care o cunosc, şi nu avea cum tocmai ea sa se supere, ba dimpotrivă a aplecat urechea la ce i-am spus noi , persoanele apropiate, a cantarit bine si a luat decizia sa faca operatie de micşorare a stomacului. A ales aceasta metoda pentru ca şi-a permis din punct de vedere financiar realizarea ei,  dar şi pentru ca in trecut a experimentat mai multe cure de slăbire care nu au dat rezultate.", a povestit Ana pe blogul ei. 

fara descriere

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate