Cum îl alinta Franco, nepotul lui Pepe, pe Costin Gheorghe de la Exatlon! Cei doi erau cei mai buni prieteni! EXCLUSIV

Costin Gheorghe şi Franco Pascu erau cei mai buni prieteni! Nepotul lui Pepe a murit într-un accident de maşină în 2007!

Distribuie pe:

Autor: Lili Lascar

fara descriere

Costin Gheorghe de la Exatlon poartă des, la testimoniale, un tricou misterios inscripţionat cu numele "Franco" şi numărul "7".

Citeste si: Botez SECRET, cu 15 persoane, în familia lui Costin Gheorghe de la Exatlon! Sora sportivului şi-a creştinat fetiţa, iar "faimosul" a fost la eveniment! Avem poze exclusive!

Din nefericire, după cum a povestit şi "faimosul" de curând, în spatele acestei alegeri vestimentare se ascunde o adevărată dramă. Franco a fost nepotul artistului Pepe şi totodată cel mai bun prieten şi coechipier al lu Costin la echipa Sportul Studenţesc, la juniori. Tinerii erau nedespărţiţi şi ţineau unul la celălalt ca fraţii.

Costin Gheorghe şi Franco Pascu erau cei mai buni prieteni! Fratele Elenei Gheorghe suferă şi acum după fostul lui coleg

Franco Pascu îl poreclise pe fratele Elenei Gheorghe "Mandinga", trupă la care a activat solista la începutul carierei, iar Costin îl alinta pe prietenul lui "al lu' Pascu".

fara descriere

Din păcate, Franco Pascu a murit în octombrie 2007, la 17 ani, în urma unui accident rutier. Adolescentul se afla într-o maşină condusă de un prieten al său, aflat sub influenţa băuturilor alcoolice, care a derapat la viteza de 150 de kilometri la oră. Nepotul lui Pepe şi alţi trei pasageri au murit pe loc.

Citeste si: Mesajul care a făcut-o pe Elena Gheorghe să plângă! Vezi ce filmare a trimis Costin Gheorghe de la Exatlon familiei lui chiar înainte să i se ia telefonul. "Ştiţi că ăsta este of-ul meu" VIDEO EXCLUSIV!

fara descriere

Familia a făcut un altar la mormântul lui Franco, aducând diverse obiecte dragi acestuia. Printre ele şi un tricou al lui Manchester United, echipa preferata a lui Franco, pentru că atunci juca la englezi idolul acestuia, Cristiano Ronaldo.

fara descriere

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate