Cum îl "chinuie" Gabriela Cristea pe soţul ei de când este gravidă? Artistul este un erou. "Am făcut o criză de plâns" DEZVĂLUIRI

Gabriela Cristea îşi "chinuie" soţul de când este gravidă. Uite ce îi face.

Distribuie pe:

Autor: Lili Lascar

Gabriela Cristea are tot ceea ce şi-ar putea dori o femeie. Este împlinită pe plan profesional, are un soţ care o iubeşte şi o respectă, o fetiţă minunată şi o surioară pentru Victoria Margot, "pe drum" .

Prezentatoarea tv este insărcinată, după cum a dezvăluit, în exclusivitate, WOWbiz.ro, iar fericirea i se poate citi pe chip în orice moment al zilei.

Ei bine, pentru cititorii care întreabă în ce stadiu este sarcina îndrăgitei vedete, avem un răspuns. Aceasta este gravidă în 23 de săptămâni.

Gabriela Cristea îşi "chinuie" soţul de când este gravidă. "Toanele mele sunt de copil în această perioadă"

În urmă cu câteva săptămâni, Gabriela a acordat un interviu în care a vorbit, pe larg, despre schimbările emoţionale şi fizice prin care trece de când este însărcinată.

Vedeta a mărturisit, printre altele, şi că în această perioadă este o adevărată provocare pentru soţul ei care nu mai ştie ce să mai facă să-i fie pe plac.

"Trec de la o stare la alta. În urmă cu câteva săptămâni, de dimineaţă, am avut un mic incident, când m-am enervat, pur şi simplu, degeaba.

M-am lovit cu uşa şi am început să plâng si să mă cert cu ea. Era o chestie minoră, dar nu m-am putut abţine. Tavi a venit, m-a luat în braţe şi a zis "uşă rea, pleacă de aici". Mă tratează ca pe un copil, pentru că toanele mele chiar sunt de copil în această perioadă. El nu îşi pierde niciodată calmul şi nu mai ştie ce să mai facă să mă liniştească şi să mă amuze.
E un sprijin extraordinar, chiar dacă l-am "chinuit
", a declarat prezentatoarea tv.

Galerie foto  Urmatorul articol
Abonează-te pe

Citește și:

Gabriela Cristea, momentul adevărului. Vezi cât s-a îngrăşat, dar şi cât i-a crescut piciorul de când este însărcinată. "Schimbări spectaculoase"

Adevărul despre sarcina îndrăgitei Gabriela Cristea! Vezi dacă a făcut sau nu tratamente de fertilizare! "Situaţie intimă şi dureroasă" | DEZVĂLUIRI

Tonciu a început să urle în casă,în miez de noapte.Ce i-a făcut soțul

Horoscop Zilnic Marți 19 Ianuarie 2021: Leii vor primi niște vești bune, Săgetătorii vor face progrese în cariera lor

Doliu în teatrul românesc! A murit un mare actor. Avea doar 42 de ani. Era un profesionist al scenei

Ce înălțime are Culiță Sterp? Este cel mai înalt concurent de la Survivor România și îl depășește chiar și pe președintele Klaus Iohannis

Direcția Logistică a MAI, sub lupă. Anchetă pentru ore suplimentare la Interne

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies