Cum îşi alină durerea Andreea Anghel, mama băieţelului ucis de câini! Merge la atelier şi munceşte până la epuizare DEZVĂLUIRI

Andreea Anghel, mama lui Ionuţ Anghel, băieţelul ucis de câini acum cinci ani, în Parcul Tei din Capitală, pare să fi găsit metoda perfecta pentru a-şi alina durerea pierderii copilului pe care l-a iubit ca pe ochii din cap.

Distribuie pe:

Autor: Radu C. Munteanu

Din acest motiv, de ceva vreme încoace, Andreea Anghel a început să frecventeze cursurile unei şcoli. Dar nu o şcoală obişnuită ci una la care creează… îngeraşi.

Mai exact, regulat, femeia îndurerată până peste poate de ce s-a întâmplat acum cinci ani, merge la respectivul atelier şi face, cu mâna ei,. Figurine din lut pe care, apoi, le pictează şi toate au forma unui îngeraş. Motivul este unul simplu: Andreea Anghel este convinsă că, acum fiul ei este un îngeraş care o veghează pe ea, pe soţul şi poe fiul ei, Andrei, din Ceruri.
Mai mult, spune ea, îngeraşii pe care, de doi ani, îi tot face, seamănă cu Ionuţ. De altfel, mama băieţelului care a pierit în ciondiţii atât de greu de imaginat colecţionează îngeraşi şi spune că unii au chipul asemănător cu al băieţelui ei şi părul cârlionţat, exact ca al lui Ionuţ. 

 

Ce spune Andreea Anghel despre activitatea de la atelieri puteti citi doar pe stirilekanald.ro

 

Mama lui Ionuţ Anghel, dezvăluiri emoţionante la cinci ani după ce băieţelul i-a fost ucis

Andreea Anghel s-a hotărât să nu mai fie tristă şi să facă loc bucuriei în sufletul ei. De pe 2 septembrie 2013, de când Ionuţ, băieţelul ei de doar 4 ani, a fost ucis de câini în Parcul Tei din Capitală o tristeţe cumplită i-a cuprins sufletul.  Andreea ne-a povestit în exclusivitate  că imediat după moartea lui Ionuţ, din cauza durerii sfâşietoare, a avut probleme de sănătate. Probleme care s-au dovedit a fi foarte grave.
Suferinţa ei a măcinat-o puţin câte puţin, până când a ajuns la spital. Acela a fost momentul în care şi-a dat seama că trebuie să lase tristeţea deoparte şi să fie optimistă, să lupte, ca să se facă bine pentru Andrei.  ”Simt că m-am trezit la realitate şi mi-am dat seama că mă blocasem în acea suferinţă. Ceea ce nu îmi făcea deloc bine. Şi ştiu sigur că şi Ionuţ, care mă veghează de acolo de sus, vrea să fiu bine, ca să pot avea grijă de Andrei. Şi aşa am decis să îmi umplu sufletul cu bucurie, să încerc să gândesc pozitiv”, ne-a declarat Andreea.

Galerie foto  Urmatorul articol
Abonează-te pe

Citește și:

Horoscop Zilnic Marți 24 Noiembrie 2020: Taurii intră în posesia unui secret, Leii sunt trădați

Acum chiar se închide tot județul! Cod roșu de COVID la granița Bucureștiului. Au pus lacătul peste tot

Cutremur în showbiz! Florin Busuioc, din nou la un pas de moarte! Momente teribile pentru Busu, prezentatorul meteo de la Pro Tv

Spovedania mamei lui Ionut, băieţelul sfâşiat de câini! ”Mă blocasem în acea suferinţă” Andreea Anghel s-a hotarat sa rupa tacerea si face dezvaluiri cutremuratoare! Cum se...

Familia lui Ionuţ Anghel, amânată din nou de judecători! Când află tatăl băiatului ucis de câini dacă îşi recuperează banii de la fostul avocat?

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies