Stiri

Cum isi justifica Bogdan fapta! Criminalul din Botosani a lasat un bilet de ADIO, cu 4 zile inainte sa o omoare pe Petronela: "Singurul vinovat pentru fapta mea esti tu"

Distribuie pe:
  • icon facebook
  • icon email

Autor: A.N.C.


Cum isi justifica Bogdan fapta! Criminalul din Botosani a lasat un bilet de ADIO, cu 4 zile inainte sa o omoare pe Petronela: "Singurul vinovat pentru fapta mea esti tu"
 
Criminalul Petronelei Mihalachi, tanara ucisa cu mai multe lovituri de cutit intr-o padure de langa Botosani, a postat pe Facebook un mesaj de adio, cu patru zile inainte de a comite crima odioasa. 
 
Bogdan Ionel a stres ulterior mesajul, insa o amica de pe Facebook a apucat sa-l salveze si l-a facut public acum. 
 
"Va rog sa ma iertati...Stiu ca v-am facut mult rau. Dar cel mai mult tie, Mihaela. Tie ti-am gresit cel mai mult. Sigur o sa va bucurati ca o sa scapati de mine.
 
Iubire, o sa am grija de tine, de acolo sus. Stiu ca familia a fost impotriva relatiei noastre, nu au inteles ca ne iubim cu adevarat.
 
Si iubire, te rog sa iti aduci aminte de mine si sa vii la mormantul meu. Vreau ca sa fiu inmormantat, aici. In oras, ca sa fiu cat mai aproape de Mihaela. Sper ca lucrurile de la mine sa iti aduca aminte mereu si atunci cand te uiti la pozele noastre sa iti aduci aminte de momentele frumoase.
 
Bia, Victor, si restul sa nu o faceti pe Mihaela de vina pentru ca eu nu am sa mai fiu, ea nu are nicio vina.
 
Aveti grja de voi si va rog sa aveti grija de Mihaela, mai ales familia mea, pentru ca voi v-ati facut cea mai gresita parere despre ea. Si tu, Andreea Codreanu, ca cea mai buna prietena a ei, nu o lasa niciodata. Are nevoie de tine.
 
 
Si iubire, imi pare rau ca te parasesc acum, am sa te astept acolo sus, sa fim mereu impreuna.
 
Sa stii ca te-am iubit si te iubesc. Mi-as fi dorit enorm sa fii sotia mea, dar asta este, o sa ne intalnim din nou in ceruri. Si Bia nu cred ca ai putut sa imi iei dreptul la fericire si sa imi spui sa ma despart de Mihaela.
 
Nu ti-am zis niciodata, dar du-te dracu si nu te mai baga in viata oamenilor. Mi-as fi dorit sa nu am o sora ca tine, o familie ca asta. 
 
Singura persoana vinovata pentru fapta mea esti tu, Bianca. Pentru tot ce mi-ai facut", informeaza observator.tv.

Titlu secțiune

Știrile WOW

HOT pe facebook ACUM!

Ion Oncescu si Oltin Hurezeanu invart “Roata Norocului”! Azi, de la ora 20:00, la Kanal Dicon photo

Vedete

Ion Oncescu si Oltin Hurezeanu invart “Roata Norocului”! Azi, de la ora 20:00, la Kanal D

Duminica, de la ora 20:00, Ion Oncescu si Oltin Hurezeanu sunt invitatii vedeta care vor invarti “Roata Norocului”, la Kanal D.

Titlu secțiune