Cum își trăiesc Alin și Larisa Oprea iubirea la distanță. Mărturisiri emoționante

Mesajul romantic postat de Larisa, soția lui Alin Oprea (48 de ani), solistul din trupa Talisman, a devenit viral.

Distribuie pe:

Autor: D.A.

fara descriere


In articol:

Larisa și Alin Oprea au împlinit 22 de ani de căsnicie și 23 de relație, însă cei doi și-au sărbătorit aniversarea la distanță. Larisa se află la peste 2.000 de km distanță, tocmai la Londra, unde cei doi copii ai lor se află la studii.

Larisa Oprea a postat o imagine de la nuntă, pe Facebook, dar și un mesaj de suflet: "22 de ani! Mulțumesc", în dreptul căreia a postat și o inimioară.

Cum trăiește Larisa aniversarea cu Alin Oprea

"Astăzi se împlinesc 22 de ani de la nunta noastră. Au fost 23, pentru că suntem împreună de 23 de ani, frumoși, chiar dacă în ultimii trei ani nu mai locuim împreună ne vedem de câte ori putem, zboară el la noi, zburăm noi acasă. Avem doi copii minunați, o familie unită și împlinită. Ne-am cunoscut pe data de 30 noiembrie la un concert Talisman, în Buzău, orașul meu natal. Eu sunt aici, dar vorbim în fiecare zi", a menționat soția lui Alin Oprea pentru click.ro.

"Locuiesc împreună cu copiii la Londra de trei ani. Stăm în casă majoritatea timpului. Nu se știe nimic, dacă o să se mai meargă la școala anul acesta sau nu. Aici situația nu este așa de strictă ca în România, adică nu avem poliție pe străzi, nu ne întreabă nimeni nimic în cazul în care ieșim din case. Melissa este anul 12 la BRIT School, Adi student anul ll la BIMM, ambele sunt cu profil muzică. Melissa are deja câteva cântece compuse de ea și lucrează împreună cu Alin la producția lor". Solistul a povestit într-o emisiune de televiziune că anul acesta intenționează să organizeze un spectacol aniversar cu Talisman.


Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate