Cum l-a salvat Madalina Manole de la sinucidere pe fostul ei sot: "Erau momente in care ma suna si-mi spunea ca e la pamant, ca nu mai are pentru ce sa traiasca, ca vrea sa-si ia zilele!'

Fanii Madalinei Manole folosesc unele declaratii date de artista pentru a demonstra ca solista nu s-a gandit vreodata la sinucidere.

Distribuie pe:

Autor: Petru Luca

Multi dintre fanii Madalinei Manole nu se pot impaca nici astazi cu ideea ca artista lor preferata s-a sinucis de ziua ei, pe 14 iulie 2010, asa cum a stabilit ancheta oficiala. Recent, pe contul de Facebook al unui grup de admiratori ai "fetei cu parul de foc" au aparut cateva declaratii date de Madalina in revista Tango, in care cantareata povestea cum l-a convins sa nu se sinucida pe Serban Georgescu, primul ei sot, de care abia se despartise.

 "Sunt foarte fericita pentru el. I-am dorit asta din tot sufletul si i-am si spus-o in toate convorbirile noastre de pana de curand si in toate incercarile lui de a ma readuce acasa. Erau momente in care ma suna si-mi spunea ca e la pamant, ca nu mai are pentru ce sa traiasca, ca vrea sa-si ia zilele, a avut momente de depresie. Am avut convorbiri lungi, la telefon, in care incercam sa-i ridic moralul si sa-l fac sa inteleaga ca poate s-o ia de la capat, ca viata trebuie continuata. Ii spuneam ca va gasi in jurul lui, in mediul lui de la serviciu, un suflet cu care sa poata sa comunice din nou", declara Madalina Manole. "Este vorba de Şerban Georgescu, citiţi cu atenţie modul de gândire al Mădălinei si trageţi concluzia!", au scris la finalul fragmentului fanii Madalinei, semn ca acestia inca se mai gandesc la faptul ca Madalina nu avea nici un gand de sinucidere, acreditand astfel varianta omorului. 

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO: