Cum prepari cel mai bun cozonac de Paste! Reteta lui Chef Catalin Scarlatescu

Autor: A.N.C.
 
Vrei sa prepari cel mai bun cozonac de Paste? Incearca reteta lui Chef Catalin Scarlatescu! Iti garantam ca este absolut delicioasa!
 
Ingrediente pentru cozonacul de Paste
 
1 kg faina
250g zahar
450g lapte
5 oua
60g drojdie
300g unt
500g nuca
200g rahat
150g ciocolata belgiana
30g portocale confiate
30g coaja de lamaie
 
Cum se prepara cozonacul de Paste
 
Intr-un caston amesteca drojdia cu 100 ml de lapte si trei linguri de faina, pana obtii o compozitie omogena. Las-o sa creasca, intr-un loc cald, pana isi dubleaza volumul.
 
Intr-o oala adauga laptele si zaharul si pune-le pe foc. Amesteca bine pana cand zaharul se...
 
Citeste continuarea pe acasa.ro
Distribuie pe:
Cookies