Vedete

Cum reuşeşte Elena Gheorghe să se menţină într-o formă de invidiat! Cântăreaţa a dezvăluit ce mănâncă

Elena Gheorghe este mămica a doi copii şi se mândreşte cu o siluetă de invidiat. Chiar dacă n-a trecut un an de când a născut, ea n-a avut probleme cu greutatea, iar de curând ea a dezvăluit care este secretu ei.

Distribuie pe:
  • icon facebook
  • icon email

Autor: T.S.


Cum reuşeşte Elena Gheorghe să se menţină într-o formă de invidiat! Cântăreaţa a dezvăluit ce mănâncă icon photo
 
Cântăreaţa se poate considera o femeie norocoasă, întrucât reuşeşte cu brio să se menţină într-o formă de invidiat, iar asta datorită stilului de viaţă sănătos pe care îl are. 
 „Astăzi spre exemplu de dimineaţă am mâncat omletă, împreună cu Nicolas şi cu tati-soţul meu, pe la 12 am mâncat un iaurt cu seminţe, cu patru feluri de seminţe crude şi pe la 15:30 am mâncat o supă de linte şi o salată fatush. Asta am mâncat până acum (nr. 21:00) şi urmează să mai mănânc ceva după eveniment pentru că nu am avut timp. A fost o pură coincidenţă azi să nu consum carne. De obicei mănânc şi carne. Câteodată simţi nevoia să mai faci aşa câteva zile de detox: cu salate, iaurt şi alte lucruri. În perioada asta eu mănânc foarte mult pe peşte”, a mărturisit Elena Gheorghe, într-un interviu pentru Libertatea. 

Titlu secțiune

Știrile WOW

HOT pe facebook ACUM!

Ion Oncescu si Oltin Hurezeanu invart “Roata Norocului”! Azi, de la ora 20:00, la Kanal Dicon photo

Vedete

Ion Oncescu si Oltin Hurezeanu invart “Roata Norocului”! Azi, de la ora 20:00, la Kanal D

Duminica, de la ora 20:00, Ion Oncescu si Oltin Hurezeanu sunt invitatii vedeta care vor invarti “Roata Norocului”, la Kanal D.

Titlu secțiune