Cum s-a acomodat David, băieţelul Andreei Mantea, în Turcia? A început deja să vorbească turcă şi se pregăteşte de grădiniţă! Luni, de la 10.00, premiera show-ului ”Puterea Dragostei”

Andreea Mantea, prezentatoarea emisiunii ”Puterea Dragostei”, care debutează luni la Kanal D, se află deja în Turcia, la Istanbul, alături de fiul său, David, acolo unde au loc filmările pentru show-ul care uneşte destine.

Autor: C.L.

Andreea Mantea a mărturisit în exclusivitate că David se pregăteşte să meargă la grădiniţă, în Istanbul, şi că deja şi-a însuşit cuvinte în limba turcă, care îl ajută să comunice mult mai uşor cu cei din jur.

“Ne acomodăm uşor, uşor. David se simte foarte bine aici, şi asta nu face decât să mă bucure şi mai tare. În curând, va merge şi la grădiniţă aici, dar mă pasc nişte emoţii uriaşe, pentru că nu stăpâneşte foarte bine limba turcă, deşi a început să înveţe câte ceva. Nu îl văd speriat în momentul în care aude că se vorbeşte în jurul lui o altă limbă. Încearcă să se adapteze şi să le explice celor din jur ceea ce vrea, aşa cum poate el”, a spus Andreea Mantea.

Emoţiile sunt uriaşe pentru Andreea Mantea pentru că începe show-ul “Puterea Dragostei”, pentru care s-a mutat, împreună cu fiul ei, David, în Istanbul.

Aşteptările sunt urişe, concurenţii nerăbdători să simtă fiorii iubirii, iar Andreea să revină alături de telespectatori.

Nu rataţi, luni, de la ora 10:00, şi de la ora 13:00, prima ediţie a show-ului matrimonial “Puterea Dragostei”, difuzat la Kanal D. Emisiunea va putea fi urmarită de luni până vineri, de la ora 10:00, şi de la ora 13:00. Prima Gală a show-ului va fi difuzată sâmbăta aceasta, la ora 15:00.


 

Distribuie pe:
Galerie foto  Urmatorul articol
Abonează-te pe

Citește și:

Andreea Mantea şi-a luat rămas-bun! "Ne luăm la revedere"- Ce se va întâmpla cu emisiunea Te vreau lângă mine

Imagini adorabile cu David, băieţelul Andreei Mantea! Mămica lui l-a filmat

Andreea Mantea, în stare de şoc: "Mi-au dat colegii o scrisoare de dimineaţă! O s-o citesc, ca să audă toată lumea! Nu vreau să cred că e adevărat"

Horoscop Zilnic Luni 8 Martie 2021: Berbecii trebuie să fie atenți, Leii vor fi dați peste cap

Se pregătește interdicția de Paște. Diana Șoșoacă aruncă bomba: Este un atac la Constituția României

Ceaiul care poate declanșa cancer la colon. Mulți români continuă să-l bea fără să știe la ce se expun. Medicul Laura Ene avertizează

Viață după moarte. O muribundă a simțit lumina caldă care o învăluia încet

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies