Vedete

Cum s-a acomodat David, băieţelul Andreei Mantea, în Turcia? A început deja să vorbească turcă şi se pregăteşte de grădiniţă! Luni, de la 10.00, premiera show-ului ”Puterea Dragostei”

Andreea Mantea, prezentatoarea emisiunii ”Puterea Dragostei”, care debutează luni la Kanal D, se află deja în Turcia, la Istanbul, alături de fiul său, David, acolo unde au loc filmările pentru show-ul care uneşte destine.

Distribuie pe:
  • icon facebook
  • icon email

Autor: C.L.


Cum s-a acomodat David, băieţelul Andreei Mantea, în Turcia? A început deja să vorbească turcă şi se pregăteşte de grădiniţă! Luni, de la 10.00, premiera show-ului ”Puterea Dragostei”icon photo

Andreea Mantea a mărturisit în exclusivitate că David se pregăteşte să meargă la grădiniţă, în Istanbul, şi că deja şi-a însuşit cuvinte în limba turcă, care îl ajută să comunice mult mai uşor cu cei din jur.

“Ne acomodăm uşor, uşor. David se simte foarte bine aici, şi asta nu face decât să mă bucure şi mai tare. În curând, va merge şi la grădiniţă aici, dar mă pasc nişte emoţii uriaşe, pentru că nu stăpâneşte foarte bine limba turcă, deşi a început să înveţe câte ceva. Nu îl văd speriat în momentul în care aude că se vorbeşte în jurul lui o altă limbă. Încearcă să se adapteze şi să le explice celor din jur ceea ce vrea, aşa cum poate el”, a spus Andreea Mantea.


Emoţiile sunt uriaşe pentru Andreea Mantea pentru că începe show-ul “Puterea Dragostei”, pentru care s-a mutat, împreună cu fiul ei, David, în Istanbul. Aşteptările sunt urişe, concurenţii nerăbdători să simtă fiorii iubirii, iar Andreea să revină alături de telespectatori.

Cum s-a acomodat David, băieţelul Andreei Mantea, în Turcia? A început deja să vorbească turcă şi se pregăteşte de grădiniţă! Luni, de la 10.00, premiera show-ului ”Puterea Dragostei”


Nu rataţi, luni, de la ora 10:00, şi de la ora 13:00, prima ediţie a show-ului matrimonial “Puterea Dragostei”, difuzat la Kanal D. Emisiunea va putea fi urmarită de luni până vineri, de la ora 10:00, şi de la ora 13:00. Prima Gală a show-ului va fi difuzată sâmbăta aceasta, la ora 15:00.
 

 
Iubitul Elenei Udrea s-a întâlnit cu fiul lui Silviu Prigoană, la Bucureşti! Alexandrov este naşul lui Honorius! VIDEO icon video

Titlu secțiune

Știrile WOW

HOT pe facebook ACUM!

Astăzi, în ultimul episod din “Mireasa din Istanbul”! Lecţie de viaţă pentru Adem! În această seară, de la ora 20:00, la Kanal Dicon photo

Vedete

Astăzi, în ultimul episod din “Mireasa din Istanbul”! Lecţie de viaţă pentru Adem! În această seară, de la ora 20:00, la Kanal D

În această seară, de la ora 20:00, Kanal D difuzează ultimul episod al serialului ”Mireasă din Istanbul”.

Titlu secțiune