Stiri

Cum s-a comportat criminala de la metrou atunci cand prima victima a fost chemata sa o identifice! Femeia s-a intors cu spatele si refuza sa isi arate fata! EXCLUSIV

La o ora dupa ce a fost prinsa de politisti, criminala de la metrou a incercat sa o deruteze pe Alexandra Costache, prima fata pe care a incercat sa o omoare la statia Costin Georgian. In momentul in care aceasta a venit la sectie sa o identifice, Magdalena Serban a avut un comportament extrem de ciudat.

Distribuie pe:
  • icon facebook
  • icon email

Autor: Lia Popescu


Cum s-a comportat criminala de la metrou atunci cand prima victima a fost chemata sa o identifice! Femeia s-a intors cu spatele si refuza sa isi arate fata! EXCLUSIVicon photo

Noi detalii ies la iveala la patru zile de la odioasa crima de la metrou! Agresoarea este internata, in acest moment, la Spitalul Penitenciarul Jilava, iar comportamentul ei este unul total schimbat, departe de cel din seara de marti in care a fost retinuta de politisti! (citeste ce trecut obscur a avut criminala de la metrou)

De altfel, surse autorizate sustin ca in noaptea in care a impins-o pe Alina Ciucu pe sina de tren in statia Dristor, si apoi a fost prinsa de oamenii legii, Magdalena Serban parea ca avea lectia invatata si stia exact ce sa faca, in special cand s-a incercat identificarea ei de catre prima victima.

“Poate fi de necrezut, dar la sectia de politie la care a fost dusa, ea se comporta de parca nu ar fi facut nimic! De altfel, si repeta obsesiv intrebarea “De ce este tinuta cu forta la audieri?”! Mai mult, atunci cand prima fata pe care ea a vrut sa o arunce in fata metroului, la statia Costin Georgian, a venit sa o identifice, simtea clar ca trebuie sa ii induca in eroare pe toti. Asa ca, in momentul in care a fost pusa intr-un loc securizat cu un geam, criminala nu a stat drept, cum se intampla in astfel de cazuri, ci incerca sa aseze intr-o parte, isi intorcea capul, apoi spatele si, cateva minute, nu a vrut sa isi arate fata", au dezvaluit persoane implicate in caz.

Titlu secțiune

Știrile WOW

HOT pe facebook ACUM!

Azi, in "Dragoste si ura": Ali devine victima lui Faysal!icon photo

Vedete

Azi, in "Dragoste si ura": Ali devine victima lui Faysal!

Mavi se afla intr-o situatie fara scapare, in episodul de azi din "Dragoste si ura"

Titlu secțiune