Vedete

Cum s-a comportat Oana Net cu fiica sa, chiar inainte sa o ucida cu sange rece! A infuriat-o CUMPLIT! I-a cerut asta chiar inainte sa-i taie venele Elizei

Distribuie pe:
  • icon facebook
  • icon email

Autor: A.N.C.


Cum s-a comportat Oana Net cu fiica sa, chiar inainte sa o ucida cu sange rece! A infuriat-o CUMPLIT! I-a cerut asta chiar inainte sa-i taie venele Elizei icon photo
 
Crima care a zguduit Timisoara noaptea trecuta scoate la iveala noi detalii socante. Apropiatii spun ca neintelegerile cu sotul ar fi dus la socanta intamplare.
 
Cei care o cunosteau pe Oana Net spun ca femeia de 38 de ani era atenta cu micuta, o ingrijea cu mare dragoste si nimic nu a dat de banuit ca aceasta trecea de fapt printr-o mare incercare. La gradinita din Murani unde lucra de 15 ani s-a comportat exemplar.
 
In urma cu 3 saptamani, spune sefa Inspectoratului Scolar Judetean Aura Danielescu, ceruse concediu fara plata. A spus ca ii era greu sa faca naveta si intentiona sa-si gaseasca un alt loc de munca.
 
Femeia nu a fost testata psihologic, intrucat aceste verificari nu se mai fac in privinta cadrelor didactice inca din anul 2012, cand printr-un ordin de ministru s-au sistat. Pana atunci, toti educatorii, invatatorii si profesorii, dar si personalul auxiliar trebuiau sa fie testati psihologic o data pe an, insa si acele verificari erau o formalitate.
 
 
Familia si apropiatii Oanei Net sunt in continuare in stare de soc. Spun ca sotul i-ar fi cerut divortul in mai multe randuri, iar aceasta era framantata de gandul despartirii.
 
Cu totii cred ca asta a dus la momentul fatidic de noaptea trecuta cand i-a luat viata micutei Eliza, intr-un mod infiorator. Pe cand tatal era la serviciu, mama a inecat-o pe copila de 4 ani in vana din baie si i-a taiat venele de la ambele maini. Mai multe aici. 

Titlu secțiune

Știrile WOW

HOT pe facebook ACUM!

Titlu secțiune