Cum s-a făcut manelistul Dan Drăghici respectat în închisoarea de maximă siguranță din Marea Britanie? ”Toți de aici știu că...”

Dan Drăghici, manelistul care și-a înjunghiat soția în 2016, a reușit să-și câștige respectul deținuților și gardienilor din penitenciarul de maximă siguranță din Marea Britanie, acolo unde este încarcerat, într-un mod inedit.

Distribuie pe:

Autor: Radu Constantin


In articol:

Dan Drăghici, manelistul care și-a înjunghiat de 11 ori soția din cauza geloziei și a drogurilor, își ispășește în prezent o sentință de 20 de ani de închisoare într-un penitenciar de maximă siguranță din Marea Britanie. Bărbatul este închis de mai bine de 3 ani și s-a adaptat destul de bine stilului de viață din spatele gratiilor, cu toate că este înconjurat de infractori extrem de periculoși.

Dan Drăghici a reușit să le câștige respectul celorlalți deținuți într-un mod cu totul original. El a primit din partea conducerii închisorii permisiunea de a ține în celulă o chitară pe care i-a trimis-o un prieten bun din România. Nu a mai durat mult până când vocea lui Drăghici a început să se aud pe culoarele întunecate ale închisorii, iar ceilalți deținuți au devenit curioși și au venit să afle cine cântă atât de frumos.

Manelistul Dan Drăghici, cum s-a făcut respectat în închisoare? Gardienii, uimiți de efectul pe care-l are românul asupra infractorilor periculoși

Iar dacă violența este considerată un mod de viață în spatele gratiilor, muzica poate fi luată drept o mână întinsă și un apel la pace. Practic, s-a întâmplat ceva la care nimeni nu se aștepta: infractorii periculoși s-au strâns în jurul lui Drăghici, să-l asculte și să-i afle povestea, mai ales că majoritatea pieselor manelistului sunt unele foarte triste.

Citeste si: Rafaela de la „Puterea Dragostei”, bătută de fostul iubit! Ce decizie a luat fosta concurentă? - evz.ro

Citeste si: Cum facem diferența dintre o răceală, gripă si COVID-19 - bzi.ro

Situația i-a luat prin surprindere inclusiv pe gardieni, care și-au dat seama că ar putea profita de potențialul lui Dan Drăghici. Așa că au răspuns afirmativ atunci când acesta le-a propus să susțină un concert la care publicul să fie format din ceilalți deținuți. Încetul cu încetul, Dan Drăghici și-a câștigat respectul și admirația celor din jur și a anjuns să se bucure de un tratament mai bun din partea gardienilor care au înțeles că nu au de-a face cu o persoană violentă.

Citeste si: Florin Salam, duet inedit cu manelistul care și-a înjunghiat de 11 ori soția! Dan Drăghici este condamnat la 20 de ani de închisoare în Anglia

Citeste si: Manelistul condamnat în Anglia a lipsit de la nunta fiicei! Cât de frumoasă a fost fata lui Dan Drăghici în rochie de mireasă

Citeste si: Manelistul care și-a înjunghiat soția în Anglia face live din penitenciar! ”Mi-am refăcut toată dantura”

”Toți de aici știu că eu cânt. Se poartă frumos cu mine... Nu se poartă cu mine cum se poartă cu adevărații criminali”, a povestit Dan Drăghici într-o sesiune live din închisoare, pe canalul de Youtube a lui Leo de Vis.

Manelistul Dan Drăghici, cum s-a făcut respectat în închisoare? Și-a înjunghiat soția de 11 ori

Cântărețul de manele Dan Drăghici, acum în vârstă de 45 de ani, a fost condamnat la 20 de ani de închisoare pentru tentativă de omor, în urma unui proces la Wolverhampton Crown Court. Interpretul locuia în Marea Britanie în anul 2016, atunci când a avut loc incidentul.

Potrivit West Midlands Police, Drăghici, a pledat nevinovat pentru tentativa de omor asupra Elenei Drăghici. Femeia a fost atacată în casa familiei din Fenton Street, Smethwick, în seara zilei de marți, 1 martie 2016.

Manelistul și-a înjunghiat de 11 ori soția, în timp ce fiica lor se afla la etaj, cu sora Elenei. Când a auzit țipetele, sora ei a coborât repede și a sărit în spatele atacatorului, reușind să îl ia de pe Elena, ceea ce, probabil, i-a salvat viața femeii. Apoi, Drăghici a încercat să o înjunghie pe sora Elenei. Aceasta a apucat însă să îi ia cuțitul și să îl îndoaie. Furios, atacatorul i-a spus femeii să își aducă înapoi sora, amenințând că își va ucide fiica dacă nu o va face. Între timp, Elena a reușit să ajungă la un taxi, unde a cerut ajutor. Femeia a fost transportată de urgenţă la spital, unde a fost operată de două ori.

 

Galerie foto  Urmatorul articol
Citește și:

Manelistul care si-a injunghiat de mai multe ori sotia i-a compus femeii o melodie, in spatele gratiilor! Dan Draghici are de ispasit 20 de ani intr-o inchisoare din Marea Britanie

Nevasta manelistului Dan Draghici a fost stabilizata de medici! Femeia fusese injunghiata de 11 ori de sotul ei, dupa o criza de gelozie

Suferi de hipertensiune? Top 5 ceaiuri care îți scad tensiunea. Sunt cele mai bune remedii naturale

Un manelist cunoscut si-a injunghiat sotia! Femeia se zbate intre viata si moarte - Barbatul este consumator de droguri!

Adi Minune, invinuit de procurori de detinere de droguri in vederea consumului!

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies