Cum s-a imbracat Denisa Manelista la petrecerea ei de majorat! Vezi fotografii in premiera!

Fanii pot vedea cum s-a imbracat Denisa Manelista la petrecerea ei de majorat. Tinuta ei a fost una originala.

Distribuie pe:

Autor: Matei Vaihan

fara descriere

Doar invitatii la eveniment au vazut cum s-a imbracat Denisa Manelista la petrecerea ei de majorat. La petrecerea care a avut loc pe 13 decembrie 2007, chiar in seara in care a implinit 18 ani, Denisa a ales o tinuta speciala. Ea a imbracat o bluza fara maneci, in tonuri de alb, negru si gri, la fel ca fusta pe care a ales-o, iar in dreptul abdomenului a avut un fel de plasa de matase.

Cum s-a imbracat Denisa Manelista la petrecerea ei de majorat. Au venit sute de invitati

Denisa a pastrat in amintire acea seara. „La majorat mi-a facut varul meu, care-mi este si impresar, o petrecere senzationala, cu sute de invitati. Au fost langa mine toti colegii mei de breasla, prietenii, familia...”, a dezvaluit Denisa. (vezi ce si-a tatuat pe gat barbatul care a adorat-o pe Denisa Manelista

Cum s-a imbracat Denisa Manelista la petrecerea ei de majorat. A primit cadou o masina de teren

Admiratorii au observat cum s-a imbracat Denisa Manelista la petrecerea ei de majorat. „Nu a lipsit absolut nimic, asa ca toata lumea a fost multumita si ne-am distrat pana dimineata. Iar cireasa de pe tort a fost cadoul pe care mi l-a facut varul meu. Nu mi-a venit sa cred! Am primit o masina de teren nou-nouta”, a mai spus Denisa.

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate