Cum s-a îmbrăcat Elena Udrea la cununia cu Dorin Cocoş: „Remarcaţi decolteul până la ombilic şi fustiţa care abia acoperă alea-alea. Plus, bonus, cizmele albe cu toc cui”

Fotografiile din 2003 arată cum s-a îmbrăcat Elena Udrea la cununia cu Dorin Cocoş.

Distribuie pe:

Autor: Matei Vaihan

fara descriere

Pozele arată cum s-a îmbrăcat Elena Udrea la cununia cu Dorin Cocoş, eveniment petrecut acum 15 ani. Blonda care se află în detenţie în Costa Rica s-a cununat pe 26 decembrie 2003 cu afaceristul Dorin Cocoş, la Consulatul român de la New York. Udrea a purtat o ţinută mai mult decât îndrăzneaţă, cu cizme, fustă scurtă şi decolteu adânc. „Remarcaţi decolteul până la ombilic şi fustiţa care abia acoperă alea-alea. Plus, bonus, cizmele albe cu toc cui, până la genunchi, sugerând o puritate pescărească metisată cu un talent special care are legătură tot cu peştele.”, au scris, cu umor, cei de la Kamikaze. 

Cum s-a îmbrăcat Elena Udrea la cununia cu Dorin Cocoş: "Era ca o petrecere în care toţi ne ironizau" 

"Da. A fost emoţionant... dar l-am conştientizat. Chiar mă gândeam, adică, ar trebui să fiu emoţionată. Pentru că altfel, erau prieteni în jur, toată lumea se amuza. Era ca o petrecere în care toţi ne ironizau şi abia aşteptau să spunem da. Se făceau glume ce o să spunem: Da sau Nu sau ce se va întâmpla, astfel încît nu prea am avut timp să simt mari emoţii. Dar a fost, a fost, este special ", a declarat, la un moment dat, Elena Udrea. (vezi cum arată locul de veci al tatălui Elenei Udrea)

fara descriere

Citeşte CONTINUAREA pe stirilekanald.ro

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate