Cum s-au afișat Kamara și Thalida de la „Puterea dragostei” când formau un cuplu! Singura poză ÎMPREUNĂ

Thalida și Kamara au format un cuplu timp de câteva luni. Cum s-au fotografiat cei doi.

Distribuie pe:

Autor: M.V.


In articol:

La scurt timp după ce Thalida a dezvăluit în casa „Puterea dragostei” că s-a iubit cu artistul Kamara, unele persoane s-au îndoit de veridicitatea spuselor sale.

Concurenta a mărturisit că și-a pierdut virginitatea cu artistul de la Alb Negru și că a marcat această experiență unică pentru o femeie cu un tatuaj pe mână.

„Kamara a fost singurul meu iubit. Nu a fost chiar o relație. Mi-a zis de la început cî nu își asumă. L-am iubit. El știe foarte bine. Noi am rămas prieteni. Am avut în continuare sentimente pentru el, până când am pus stop. A vrut să fie primul bărbat din viața mea. El mi-a dat mie alte semnale la momentul respectiv.

Mi-a zis de la început că nu vrea o relație. M-a luat cu el peste tot, s-a afișat cu mine, dat tot în cârca mea a picat totul. Mi-am tatuat ziua în care s-a întâmplat totul. Experiența în sine m-a maturizat. Am suferit enorm. El știa foarte bine că pentru mine însemna ceva, însemna foarte mult. Au fost niște etape.

Citeste si: Bomba despre pensii şi pensionari. Atenţie! Acuzații de abuzuri la Guvern - evz.ro

Citeste si: Kenny Kravitz revine în România, după 11 ani! Pe 6 mai 2019, fanii îl pot vedea live la Cluj-Napoca

Citeste si: Nuami Dinescu, dezvăluire cutremurătoare din viața sa: „Am trecut milimetric pe lângă moarte”

Citeste si: Ea este cea mai sexy candidată la alegerile europarlamentare! Bianca încinge internetul cu fotografiile ei

Citeste si: Ea este cea mai sexy candidată la alegerile europarlamentare! Bianca încinge internetul cu fotografiile ei

În ce relație a rămas Thalida cu fostul iubit

Cu câteva săpămâni înainte era cu acea persoană. Între noi s-au întâmplat lucrurile foarte repede, a fost totul intens. Am continuat să fim prieteni. Știam că nu are acele sentimente pentru mine. Știam că a avut acea relație foarte vizibilă. De față cu mine, a vorbit foarte mult despre ea. A vrut să mă ajute să trec peste. A crezut că mă ajută. Am rămas prieteni până la un punct. Ne vedeam strict ca doi amici. De multe luni nu s-a mai întâlnit nimic. Nu știe că am venit aici. S-a produs declicul. De fiecare dată când îl vedeam cu o femeie mă durea. Poate să mă ceară și de nevastă, știu că nu am un viitor cu el”, a dezvăluit Thalida la „Puterea dragostei”.

În emisiunea de ieri, Thalida a vorbit și despre faptul că nu a avut o relație exclusivă cu Kamara, iar acesta ar fi avut relații și cu alte femei în acea perioadă, dar că a stat cu el pentru că îl iubea.

După dezvăluirile sale, a apărut și o imagine în care cei doi, Thalida și Kamara, apar împreună. Este datată 6 septembrie, în perioada în care Thalida era blondă, iar Kamara avea, de asemenea, o altă coafură.

Galerie foto  Urmatorul articol
Citește și:

Jador, cu un pas mai aproape de inima Thalidei: „Am avut probleme...”

Cu ce bărbat celebru și-a pierdut virginitatea Thalida de la „Puterea dragostei”! Și-a tatuat și data

Concurenții de la Puterea Dragostei, filmați în afara emisiunii! Imaginile au devenit virale! Au încălcat regulamentul? VIDEO

Promo Puterea dragostei. Jador a uitat de Simina: „Mă însor”. Pe cine place concurentul

Actorul Florin Zamfirescu, declarații șocante despre moartea soacrei lui: ”Au omorât-o”

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies