Cum să alegeți o firmă de repatriere decedați?

Cum să alegeți o firmă de repatriere decedați? Iată ce pași trebuie să urmați în cazul unei tragedii în străinătate.

Distribuie pe:

Autor: M.V.


In articol:

fara descriere

Decizia de a pleca la muncă sau de a locui într-o altă țară din Uniunea Europeană nu aduce întotdeauna avantajele și bucuria la care speră cei care aleg aceată variantă.

Există și sunt inevitabile și situațiile în care datorită unor cauze naturale, accidente sau chiar crime, cei plecați nu se mai pot întoarce în țară decât printr-o firmă specializată în realizarea de servicii funerare internaționale.

Serviciul Funerar Internațional oferă o gamă completă de servicii de repatriere decedați din Italia, Germania și Anglia. Dacă sunați la companie puteți obține toate informațiile necesare pentru a începe demersul.

Dacă alegeți să colaborați cu o astfel de firmă procesul va fi mult mai rapid, deoarece persoanalul de aici se va ocupa de obținerea documentelor necesare repatrierii, de întocmirea dosarului pentru efectuatea transportului, de organizarea preluării de la morgă și de efectuarea aducerii în țară. Grație experienței acumulate și promptitudinii acțiunilor, merită să recurgeti la firma de Repatriere-Decedati.ro.

 

Cum să alegeți o firmă de repatriere decedați?

Acest gen de servicii este deja cunoscut și concurența este destul de mare. Știm și cât de greu vă este să luați decizia rapidă, care este necesară în astfel de situații. De aceea aveți mereu nevoie de anumite criterii de departajare în selectarea firmei cu care veți colabora.

Printre cele mai importante aspecte amintim:

· experiență relevată în realizarea acestui tip de repatrieri;

· firma se va ocupa de întocmirea completă a dosarului de repatriere, apelând la toate autoritățile implicate în emiterea documentației necesare;

· serviciile și comunicarea trebuie să fie disponibile non-stop;

· un personal amabil și empatic cu situația voastră vă va fi de mare ajutor;

· firma trebuie să dispună de autoutilitare speciale, autorizate pentru acest tip de transport;

· angajații responsabili cu realizarea transportului vor ține seama de toate legile internaționale și de toate reglementările naționale specifice țărilor pe care le tranzitează transportul;

· firma trebuie să vă poată furniza servicii specifice funerare, inclusiv tipul de coșciug special pentru acest tip de repatriere.

Doar o firmă care vă poate garanta pentru parcurgerea corespunzătoare a tuturor etapelor implicate în acest demers este potrivită pentru a realiza acest tip de repatriere decedați.

De asemenea o astfel de firmă se poate ocupa și de cazurile mai speciale, în care datorită unui accident sau a unei crime, va trebui așteptat pănă la finalizarea anchetei și abia apoi se va trece la aducerea în țară a celui decedat. In astfel de cazuri repatrierea poate dura chiar și câteva luni.

 

De ce să apelați la serviciile Repatriere-decedati.ro?

Apelând la serviciile internaționale oferite de această companie veți beneficia rapid de toate informațiile de care aveți nevoie, de servicii de cea mai bună calitate și de organizarea unui transport fără probleme.

Serviciile sunt garantate prin respectarea tuturor legilor internațional și prin folosirea unei autoutilitare standard, certificată în acest sens. Întreg demersul și realizarea transportului decedatului sunt făcute întotdeauna respectând legislația țarii în care are loc decesul, precum și legislația țarilor care sunt tranzitate în cursul transportului de repatriere a decedatului. Transportul va ține seama obligatoriu și de toate normele de igienă și de conservare necesare efectuării deplasării trupului neînsuflețit.

Echipa de la Serviciul Funerar Internațional vă va sprijini cu toate informațiile și demersurile necesare pentru a organiza cât mai rapid acest serviciu de repatriere. Prin experiența acumulată, întreg procesul va decurge rapid, iar voi veți scapă de grija unei acțiuni care vă poate produce mult stres.

În plus oferta de preț a acestei companii este cea mai avantajoasă de pe piată, incluzînd toate serviciile de care aveți nevoie, respectiv:

· informații și întocmirea documentației necesare pentru efectuarea repatrierii decedatului

· repatriere decedați pe cale rutieră

· repatriere decedați pe calea aerului

· sicrie de repatriere din lemn și zinc, speciale

· toaletare și îmbălsămare

· traduceri, legalizări, apostile

· servicii de înmormântare în localitatea de destinație

· incinerări și transport urne

· deshumări și transport rămășite pământești

· repatriere la cost 0, dacă decesul survine în urma unui accident rutier

· asistență juridică pentru recuperări daune în urma unui deces produs în urma unui accident rutier.

Calitatea serviciilor, profesionalismul, dedicarea și atenția la detalii a personalului sunt elementele esențiale ale colaborării cu Serviciul Funerar Internațional. Având în vedere natura evenimentului și dramatismul situației, empatia, bunătatea, compasiunea sunt trăsăturile umane cu care sunt tratați toți clienții.

Oameniii care lucrează aici știu că aveți nevoie de o persoană care să aibă răbdarea necesară pentru a vă ajuta să faceți față situației și de accea încrederea va fi principala calitate pe care se va baza aceată colaborare.

Compania de pompe funebre își dorește, de fiecare dată, să furnizeze servicii de repatriere decedați la cele mai înalte standarde internaționale și la cele mai competitive prețuri.

Fiind unul dintre cei mai importanți furnizori de servicii de repatrieri internaționale către și din România, compania a ajutat de peste 15 ani familiile și clienții să-i repatrieze pe cei dragi înapoi în țara lor și a reușit să obțină numeroase recomandări.

Pentru mai multe datalii și pentru a afla ce este de făcut în astfel de situații intrații pe site-ul Repatriere-decedati.ro și sunați la numerele de telefon afișate acolo!

 

 

 

 

 

 

 

 


Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate