Cum să atragi banii în viața ta. Trucuri simple care aduc succes, prosperitate și bogăție

Cum să atragi banii în viața ta. Sfaturi utile menite să îți aducă prosperitate.

Autor: Elena Popescu

In articol:

Cum să atragi banii în viața ta. 7 trucuri pentru mai multă prosperitate. Ce trebuie să faci ca să ai mai mult succes pe plan material.

Cum să atragi banii în viața ta

1. Se spune că banii atrag bani, iar sărăcia atrage sărăcie. Așa că ai grijă să nu cheltuiești și ultimul ban din casă. Trebuie să ai întotdeauna bani în casă, dar și în portofel.

2. Economisește cât poți de mult și gândește-te că poate oricând să apară cheltuieli neprevăzute, iar tu trebuie să fii pregătit.

3. Superstiție legată de prosperitate: poartă solzi de pește, grâu, orez sau un trifoi cu patru foi în portofel. Acestea sunt simbolurile care atrag norocul, banii și prosperitatea în viața ta. Un talisman la fel de norocos este să ai asupra ta o monedă găurită sau o bancnotă împăturită în trei.

Citeste si: Feng Shui 2021. Sfaturi de care să ții cont dacă vrei să atragi binele în viața ta

4. În fiecare dimineață de luni, cere cuiva o sumă de bani, chiar dacă este vorba și de 1 leu. Se spune că dacă primești bani de la prima oră, vei atrage bani toată săptămâna.

5. Repară țevile și robinetele din casă. Dacă picură sau curge vreo țeavă nu ai noroc în casă. Picăturile de apă sunt semn de ghinion și țin banii departe de tine.

6. Este imperativ să îți achiziționezi un copăcel cu bani pe care să-l ții în locuința ta. Acest copăcel îți va aduce noroc dacă îl ții în zona de sud-est a casei.

7. Banii mărunți pune-i într-un borcan și nu îi risipi. Borcanul cu mărunțiș poate atrage bani și prosperitate în viața ta. Totodată pune un săculeț cu sare în partea de sud-est a locuinței, se spune că acest lucru va atrage norocul, banii și prosperitatea.

Citeste si: Schimbări pentru călătorii care utilizează metroul. Cât vor aștepta oamenii în stațiile de metrou?- kfetele.ro

Citeste si: Vestea tristă a zilei despre Saveta Bogdan. Să ne rugăm pentru ea..- bzi.ro

Ce sunt mantrele și cum îți pot schimba felul în care gândești

Cum să atragi banii în viața ta
Cum să atragi banii în viața ta[Sursa foto: PixaBay]

Tehnici Feng Shui care aduc prosperitate

Zugrăvește pereții casei

Este recomandat să pictezi un perete violet al casei tale și să decorezi cu obiecte roșii, ori strălucitoare sau verzi, fie că sunt perne, vase sau covoare, acest lucru te va ajuta să atragi banii.

Menține curățenia casei

Specialiștii în Feng Shui spun că o casă curată va atrage prosperitatea ca un magnet. Mai este recomandat ca în locuință să ai plante care să absoarbă energiile negative și să mențină energia pozitivă.

Menține baia și bucătăria în perfectă ordine

Baia și bucătăria trebuie să arate foarte curat și ordonat. Asigură-te că masa este mereu curată și că ții lucrurile în dulapuri și frigider în ordine. De asemenea, este important să eviți scurgerile de apă din casă, deoarece acest element simbolizează banii.  

Nu ține coșul de gunoi la intrare

Coșul de gunoi nu se pune niciodată la intrarea în locuință. Gunoiul, praful, murdăria intoxică energia spațiului și provoacă probleme de sănătate. Totodată este recomandat să scapi de lucrurile inutile din casa ta. Eliberează spațiul și fă loc pentru lucruri noi și frumoase care îți vor umple casa de bunăstare.

Nu păstra obiectele vechi și defecte

Aruncă obiectele defecte din locuință. Repară tot ce este stricat, iar ce nu poate fi reparat, aruncă fără ezitare. În acest mod poți scăpa de energiile negative și vei putea atrage bogăție și fericire. Obiectele stricate atrag certuri și tensiuni. Experții Feng Shui afirmă că un obiect defect de care ne debarasăm poate elimina o problemă din viața noastră. Totodată, cheamă un instalator și repară toate țevile sau robinetele care curg. Dacă apa curge constant, nu poți atrage fericirea în casa ta.

Cum să atragi banii în viața ta
Cum să atragi banii în viața ta[Sursa foto: PixaBay]

Mantre care aduc prosperitate

Fă-ți obiceiul de a trimite aceste mantre către Univers. Îți vor da o stare de bine și vei observa că funcționează, dacă le vei repeta de foarte multe ori.

1. Merit o viață prosperă!
2. Banii vin la mine în mod miraculos!
3. Sunt deschis să primesc bogăție!
4. Îmi iubesc viață fericită și abundentă!
5. Cu cât dau mai mult, cu atât primesc mai mult. Cu cât primesc mai mult, cu atât dau mai mult!
6. Viață este bogată, iar eu sunt în siguranță!

Distribuie pe:
Galerie foto  Urmatorul articol
Abonează-te pe

Citește și:

Semnificația fiecărui an de căsnicie. Idei de cadouri pentru persoana iubită

Feng Shui 2022. Tehnici Feng Shui pe care e bine să le aplici în Anul Tigrului de Apă

Ce sunt mantrele și cum îți pot schimba modul în care transmiți mesaje către Univers

Conjuncția Luna-Marte de astăzi aduce schimbări în viitorul zodiilor

NOUL PREMIER al României! El îi ia locul lui Ciucă: Vă spun cu certitudine

Cât a costat inelul de logodnă al Ramonei Olaru. Cătălin Cazacu a scos din buzunar o avere

Suflul rece al crizei îngheață România. În unele supermarketuri se raționalizează produsele de bază

Doliu uriaș în sport – Un campion mondial a fost împușcat în cap de poliție

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies