Stiri

Cum sa castigi la loto: strategiile pe care le aplica marii jucatori

Cateva sfaturi utile de la marii jucatori pentru cei care vor sa dea lovitura la loto.

Distribuie pe:
  • icon facebook
  • icon email

Cum sa castigi la loto: strategiile pe care le aplica marii jucatori icon photo

Dacă ţinem cont de şansele matematice de a castiga la loto, descurajarea poate fi totală: şansa de 1 la aproape 14 milioane pentru ca o variantă de 6 numere jucate la Loto 6 din 49 să fie extrasă câştigătoare. Totuşi, aceste şanse pot fi crescute – această idee o vehiculează tot mai mulţi, punând la dispoziţie sfaturi şi chiar strategii concepute sau preluate despre cum pot fi îmbunătăţite şansele la premiul cel mare la loterie. 

Cum sa castigi la loto. Alege de fiecare dată numerele

Nu te baza pe combinaţii aleatorii, generate de vreun sistem „Quick Pick”; nu alege numerele chiar în agenţie, extrăgând din bolul cu jetoane pe care îl poţi găsi acolo.
Fiecare dintre noi are unul sau câteva numere care i-au adus noroc de-a lungul timpului: joacă-le pe acelea şi repetă-le – poate că până la urmă va fi extrasă şi combinaţia ta de numere ca fiind câştigătoare.

Cum sa castigi la loto. Evita numerele consecutive 

De foarte puţine ori au fost văzute la extrageri loto – nu doar din România, ci şi din întreaga lume – numere consecutive într-un număr mai mare de 3. La fel se întâmplă şi cu numerele ce fac parte din aceeaşi categorie: 1-10, 11-20, 21-30, 31-40, etc.. Evită să plasezi bilete cu astfel de numere, intrucât şansele îţi vor scădea considerabil.

Cum sa castigi la loto. Ajuta-te de orice unealta disponibila

Există cărţi scrise de matematicieni sau chiar de câştigători în repetate rânduri la jocurile de loto, în care sunt propuse strategii diverse. Ai la dispoziţie de asemenea – atât în mediul online cât şi în cel offline – statistici şi studii referitoare la frecvenţa de apariţie a numerelor la extrageri, de-a lungul timpului.
În momentul în care alegi un set de numere pe care să le joci pe un bilet, ajută-te şi de aceste statistici. Un jucător american (care a câştigat de 4 ori premiul cel mare la aceeaşi loterie) spunea că o strategie poate fi şi urmărirea numerelor cu cea mai scăzută frecvenţă de apariţie, sau jucarea numerelor care nu au fost extrase niciodată într-o anume combinaţie.
Alege astfel numere pereche care au fost extrase frecvent sau triplete, ori mergi pe varianta celor care au fost extrase cel mai rar – indiferent de decizia luată, odată ce ai ales o combinaţie de numere ajutându-te şi de unelte loto, şansele de câştig îţi cresc.

Cum sa castigi la loto. Nu te limita la numere cu o semnificatie deosebita

Foarte mulţi aleg ca numere pe care le plasează pe bilete date de naştere, aniversări, evenimente marcate de o anume cifră. Îţi poţi creşte şansele de câştig şi mergand pe cealaltă variantă, exact opusă: eviţi alegerea numerelor câştigătoare în funcţie de anumite date. În acest fel nu mai eşti limitat strict la 31 de numere – dacă ar fi fost aşa, jocul nu s-ar fi numit 6 din 49.
Joacă toate cele 49 de numere, în diverse combinaţii, de preferat cu cât mai multe variante care să excludă date de naştere – poate fi şi asta o modalitate prin care să îţi creşti şansele de câştig.

Cum sa castigi la loto. Alege numerele după ce te-ai documentat

În special online poţi găsi statistici actualizate cu privire la rezultatele extragerilor la loto. Uneltele pe care le regăseşti pe astfel de platforme online (de ex. www.rezultateloto.ro) te pot ajuta, arătându-ţi care au fost cele mai extrase numere câştigătoare de-a lungul timpului. 


Oricine îţi poate spune că nu există o modalitate sigură de a câştiga la loto. Dacă vei aplică, totuşi, sfaturile enumerate anterior, îţi poţi creşte şansele de câştig şi te poţi poziţiona cu un pas mai aproape de independenţa financiară mult visată.

Titlu secțiune

Știrile WOW

HOT pe facebook ACUM!

Fosta sotie a lui Giani Kirita a facut senzatie in costum de baie! Roxana, fiica Danei, e incantata de cat de sexy e mama ei: „Baga in boala vecinii!”icon photo

Vedete

Fosta sotie a lui Giani Kirita a facut senzatie in costum de baie! Roxana, fiica Danei, e incantata de cat de sexy e mama ei: „Baga in boala vecinii!”

Aflata intr-un complex cu piscine si plaje, fosta sotie a lui Giani Kirita a facut senzatie in costum de baie. Dana s-a relaxat alaturi de copiii ei.

Titlu secțiune