WOW

Cum sa faci sa nu te mai gandesti la sex non stop

Distribuie pe:
  • icon facebook
  • icon email

Autor: A.N.C.


Cum sa faci sa nu te mai gandesti la sex non stop
 
Tuturor ni se poate intampla ca in anumite perioade din viata noastra sa ne gandim obsesiv la un anumit lucru. Iar sexul este una dintre directiile care ne poate bantui obsesiv gandurile. 
 
Iata ce trebuie sa faci, sa incepi sa-ti controlezi mintea care pare acaparata complet de subiectul “sex”. 
 
1.  Nu e nimic in neregula sa te gandesti la sex, intelege asta
 
E ceva ce oricum face parte din viata si marea majoritate dintre noi oricum ne gandim la sex. Biologic vorbind, oricum va fi imposibil sa incetezi sa te gandesti la sex complet, din moment ce suntem programati din nastere cu functia de reproducere. Insa putem exersa sa trecem intr-un plan secund si mai putin obsesiv gandurile despre sex.
 
2. Afla ce anume iti declanseaza gandul obsesiv catre sex
 
Culmea e ca nu intotdeauna sexul in sine genereaza si gandul obsesiv pentru sex! De multe ori, din prea mare plictis incepem sa cautam idei care sa ne scoata din starea de amorteala si imediat ajungem cu gandul la sex. Daca poti identifica motivele care-ti declanseaza gandul spre sex, atunci vei incepe sa controlezi cu mult mai mare usurinta felul in care mintea aluneca spre acest subiect. 
 
3. Fa exercitii care sa-ti dezvolte vointa
 
Daca tu chiar iti doresti sa pui punct gandurilor catre sex, atunci fa un fel de pact cu tine insuti/insati si respecta-l. Impune-ti anumite reguli ale tale, de exemplu, poarta o anumita pereche de cercei sau un anumit tricou care sa-ti aminteasca de pactul cu propria-ti persoana si atunci cand le privesti sa-ti spui ca nu ai voie sa aluneci iar cu mintea spre acest subiect.
 
Citeste continuarea pe SFATULPARINTILOR. RO.
 
 
Boala secretă care l-a măcinat pe Ilie Balaci! Se ducea periodic la o clinică privată din Bucuresti fără să îl ştie nimeni | EXCLUSIVicon photo

Titlu secțiune

Știrile WOW

HOT pe facebook ACUM!

Azi, în ”Mireasă din Istanbul”: Ipek aruncă “bomba” în familia Boranicon photo

Vedete

Azi, în ”Mireasă din Istanbul”: Ipek aruncă “bomba” în familia Boran

Adem şi-a pierdut minţile când a aflat că mama lui va fi încarcerată.

Titlu secțiune