Cum se prepara corect lebarul. Aceasta este reteta traditionala pe care putine gospodine o mai stiu

Lebarul (germ. Leberwurst) este un preparat traditional pe masa de Craciun. Este un carnat pe baza de organe - in special ficat asezonat cu multe mirodenii, pregatit dupa diverse retete si foarte popular in multe tari din Europa.

Ingrediente:

1 kg de ficat de porc
1 kg de gusa de porc
1 inima de porc
2 rinichi de porc
2 metri de mate groase de porc
1 ceapa
2 foi de dafin
1 crenguta de cimbru
1 lingurita de piper boabe
1 lingurita de sare

Citeste continuarea pe kfetele.ro

Citeste si: Previziuni sumbre ale Babei Vanga. Ce se va întâmpla în curând- bzi.ro

Distribuie pe:
Abonează-te pe

Citește și:

Sică Dumitrescu, fiul lui Ilie Dumitrescu, prins de DIICOT că vindea substanțe interzise alături de un militar

Imagini șocante! O mamă și-a aruncat copiii pe geam pentru a-i salva dintr-un incendiu

148.800 doze de vaccin AstraZeneca sosesc astăzi în România

Răzvan Fodor o înlocuiește pe Gina Pistol la „Chefi la cuțite”?

Se ridică restricţiile. Acest lucru nu va mai fi interzis. Chiar acum se pregătesc

Ceaiul care poate declanșa cancer la colon. Mulți români continuă să-l bea fără să știe la ce se expun. Medicul Laura Ene avertizează

Maior, din nou ambasador, Hurezeanu, ministru de Externe. Din toamnă, un nou Guvern

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies