Vedete

Cum se resimt "Faimosii" de la "Exatlon" dupa atatea nopti dormite-n salbaticie? Vladimir Draghia: "Timpul te roade in fiecare zi"

Distribuie pe:
  • icon facebook
  • icon email

Autor: A.M.


Cum se resimt "Faimosii" de la "Exatlon" dupa atatea nopti dormite-n salbaticie? Vladimir Draghia: "Timpul te roade in fiecare zi"icon photo
Trecerea de la viata usoara de la Capitala cu cea plina de adrenalina din Republica Dominica, in cadrul show-ulu Exatlon, nu s-a dovedit a fi usoara pentru "Faimosi".

Zilele lungi insorite, probele extreme si lipsa mancarii s-au jucat cu psihicul multora.
"Timpul te roade in fiecare zi. Timpul...Am dormit, totusi, ceva mai bine aseara", a spus, pe plaja, a spus Vladimir Draghia.


"Faptul ca ai atatea idei si nu ai niciun control asupra lor, aia te omoara. S-a simtit oboseala. De obicei, cand dadea soarele eram treziti. Acum...am dormit mai mult", a spus Catalin Cazacu.Ionut Oncescu, insa, s-a confruntat cu cateva probleme de comunicare cu colegii sai de echipa de la "Faimosii".

"Am incercat sa am niste dialoguri cu ei, mai ales la inceput. Ideal ar fi sa existe o comunicare. Nu ma simt frustrat, e o situatie. Antrenamentul de aici e cel mai important, daca vor sa ajunga intr-o forma zdravana la final.
Daca se simt mai bine fara mine, reciproca ar fi valabila.",
a spus in fata camerelor Ionut Oncescu.

Titlu secțiune

Știrile WOW

HOT pe facebook ACUM!

Ion Oncescu si Oltin Hurezeanu invart “Roata Norocului”! Azi, de la ora 20:00, la Kanal Dicon photo

Vedete

Ion Oncescu si Oltin Hurezeanu invart “Roata Norocului”! Azi, de la ora 20:00, la Kanal D

Duminica, de la ora 20:00, Ion Oncescu si Oltin Hurezeanu sunt invitatii vedeta care vor invarti “Roata Norocului”, la Kanal D.

Titlu secțiune