Cum se simte Elena Udrea după ce a fost închisă la Târgșor? I-a spus chiar avocatului ei: „Condițiile de viață pe care trebuie să le înfrunte”

După ce a stat în arestul autorităților bulgare mai bine de două luni, Elena Udrea a ajuns în România, pentru a-și ispăși pedeapsa la penitenciarul Târgșor.

Autor: Maria Georgiana

In articol:

Elena Udrea a fost condamnată în dosarul ”Gala Bute” la șase ani de închisoare cu executare. În dimineața când judecătorii au hotărât sentința, fostul ministru al Turismului a încercat să fugă din țară, fiind dată în urmărire internațională, însă în cele din urmă a fost prinsă de către autorități pe teritoriul Bulgariei, la granița cu Grecia.

După acest eveniment, blonda de la Cotroceni a stat în arestul autorităților bulgare mai bine de două luni, iar recent, Elena Udrea a fost adusă în România, pentru a-și ispăși pedeapsa la Penitenciarul de Femei Târgșor. De precizat este că, blonda de la Cotroceni a încercat să facă tot posibilul pentru a scăpa de închisoare, însă fără rezultat.

Citeste si: Carmen Harra a prezis decizia în cazul Elenei Udrea! Știa de la început care va fi sentința: "Anii ei de plată sunt în ultimii 12 ani"| EXCLUSIV

Recent, avocatul Elenei Udrea a făcut o serie de declarații, precizând care este starea acesteia după ce a ajuns la Târgșor, dar și care este strategia de viitor aleasă de blonda de Cotroceni.

„Cine crede că au fost depuse armele, se înșală”

Veronel Rădulescu, avocatul Elenei Udrea, a făcut o serie de declarații despre planul de viitor pe care îl are blonda de la Cotroceni în privința sentinței sale, iar reprezentantul fostului ministru al Turismului a explicat că există cel puțin patru acțiuni deschise în instanță, iar atât

el, cât și Elena Udrea, cred într-o victorie în lupta cu legea.

Citeste si: Schimbări pentru călătorii care utilizează metroul. Cât vor aștepta oamenii în stațiile de metrou?- kfetele.ro

Citeste si: Vestea tristă a zilei despre Saveta Bogdan. Să ne rugăm pentru ea..- bzi.ro

„Cine crede că au fost depuse armele, se înșală.

Avem cel puțin alte patru acțiuni deschise în instanță. Pe scurt, avem o contestație la executarea pedepsei, în luna iulie, la Tribunalul București. Apoi, avem o altă contestație pe fondul recursului în casație, în luna septembrie, și un apel la contestația în anulare, tot în prima lună a toamnei. Ca să nu mai vorbesc despre o altă contestație făcută la Înalta Curte de Justiție, al cărui termen este stabilit în octombrie.
Pe scurt, vă pot spune că va fi o vară fierbinte, fiindcă încă credem în șansele noastre!”
, a dezvăluit Veronel Rădulescu pentru  impact.ro.

Cât despre Elena Udrea, Veronel Rădulescu a oferit câteva mici detalii, precizând că a discutat o singură dată cu clienta sa de când a ajuns în Penitenciarul Târgșor. Acesta a explicat că blondina ”se menține în parametri”, având în vedere condițiile de viață pe care aceasta trebuie să le înfrunte.

„Am discutat personal o dată cu Elena Udrea, de când a fost închisă la Târgșor. Pot să vă vă asigur că se menține în parametri, date fiind condițiile de viață pe care trebuie să le înfrunte!”, a mai spus Veronel Rădulescu, pentru sursa amintită anterior.

Citeste si: „Acum mi se spune clar” Elena Udrea, dezvluiri uluitoare din spatele gratiilor! Ce spune despre rejudecarea dosarului Gala Bute: „Cine se teme?”

De asemenea, Veronel Rădulescu a mai precizat că nu a putut intra în celula Elenei Udrea, însă s-a întâlnit cu ea într-un loc amenajat special pentru a discuta mai multe chestiuni ce o privesc direct pe clienta sa, legate de strategia și modul de abordare al pașilor pentru planul din viitor, în lupta cu legea.

„Ca avocat nu am putut intrat în celula ei. Pentru vorbitor este amenajat un loc special de vizitare. Ca atare, acolo ne-am întâlnit și am discutat diverse lucruri, inclusiv chestiuni legate de strategia privind modul de abordare a pașilor imediat următori în diverse instanțe”, a mai spus Veronel Rădulescu.

Cum se simte Elena Udrea după ce a fost închisă la Târgșor? I-a spus chiar avocatului ei: „Condițiile de viață pe care trebuie să le înfrunte”

Elena Udrea

[Sursa foto: Captură Vide]

Distribuie pe:
Galerie foto 
Abonează-te pe

Citește și:

Anamaria Prodan a primit un cadou cu peste 15.000 de cristale! Impresara are o legătură specială cu persoana care i-a făcut surpriza

„Două mi-au spus că sunt gravide” Cum a reacționat Mihai Bendeac când i s-a spus că va fi tătic: „Mi-a dat o fotografie cu o ecografie”

Teo Trandafir revine cu forțe proaspete! Vedeta Kanal D le-a pregătit surprize de proporții telespectatorilor: „Abia așteptăm să vă arătăm”

3 zodii vor da lovitura din punct de vedere financiar de săptămâna următoare

Două forțe mondiale cutremură toată lumea! Peste 5 miliarde de oameni ar muri. E fără precedent

Cât a costat inelul de logodnă al Ramonei Olaru. Cătălin Cazacu a scos din buzunar o avere

Se restituie banii pentru cei care au plătit aceste amenzi! Anunț de ultimă oră

Doliu uriaș în sport – Un campion mondial a fost împușcat în cap de poliție

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies