Cum și-a ”cinstit” prietenii Faimosul Mirel Drăgan după ce și-a bătut adversarii în ring / Exclusiv

Faimosul Mirel Drăgan a fost, de când s-a întors de la Exatlon, un luptător mai mult decât ocupat. A avut zeci de înfruntări în ring, a redevenit campion mondial și și-a tocat adversarii, fără milă.

Distribuie pe:

Autor: Calin Perian

Cu toate acestea, de curând, Faimosul Mirel Drăgan a decis să se relaxeze puțin, mai ales că în ultimele luni a avut câteva zeci de înfruntări, care mai de care mai dificile.

 

Așa că, fără să stea prea mult pe gânduri, Faimosul din cel de-al doilea sezon al Exatlon și-a luat câțiva amici de-ai săi și au plecat, cu toții, pe Coasta de Azur. Iar acolo, recunoaște Mirel Drăgan, s-a distrat de minune, profitând la maximum de vremea perfectă și de luxul din jur. ”Am stat cu orele pe plajă, ne-am distrat cum nu am mai făcut-o de ani. M-am bronzat, am uitat de antrenamente, de lupte, de supărări, de emoțiile vreunei înfruntări. Seara, ieșeam, ca băieții, la un pahar de vin și la o cină copioasă fără să stau să mă consum că pun pe mine. Am vizitat mai toată Costa de Azur, am stat câteva zile  prin Monte Carlo, la Saint Tropez și m-am bucurat de aerul de munte în Gorges Du Verdon din Alpii francezi”, ne-a spus, vizibil relaxat, Faimosul Mirel Drăgan.

Citeste si: Cristina Şişcanu şi Gabriela Cristea, discuţie ŞOC despre Dragnea şi Lia Olguţa Vasilescu! Uite ce au spus vedetele!

Citeste si: Mirel Drăgan, show total în ring! Faimosul și-a zdrobit adversarul, campionul Serbiei

În altă ordine de idei, recunoaște Faimosul, întors din vacanță, Mirel Drăgan este nerăbdător să își pregătească următoarea luptă. ”Mi-a priit la maximum vacanța, dar mă întorc la treabă. Cu bateriile încărcate, abia aștept să urc din nou în ring”, ne-a spus Mirel Drăgan.

Cine este Mirel Drăgan, “Faimosul” de la Exatlon

Mirel Drăgan este luptător de Kempo, multiplu campion naţional. De asemenea, el a reuşit că cucerească de două ori titlul de campion mondial în anii 2014, la Budapesta (Ungaria) şi în 2015 în Antalya (Turcia), dar şi un titlu european în 2015. Conform prezentării făcute, Mirel Drăgan, “Faimosul” din sezonul al doilea al Exatlon România, are 1.72 m înălţime, 75 de kilograme şi e deţinătorul centurii negre cu 4 Dan în Kempo.

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate