Vedete

Cum si-a facut de cap Adrian Alexandrov, iubitul Elenei Udrea, in Costa Rica! Imagini de senzatie cu barbatul | EXCLUSIV

Adrian Alexandrov, iubitul Eleei Udrea, merge, cat de des poate, in Costa Rica, tara adoptiva a divei politicii romanesti, pentru a-i fi acesteia aproape pe perioada sarcinii.

Distribuie pe:
  • icon facebook
  • icon email

Autor: Calin Perian


Cum si-a facut de cap Adrian Alexandrov, iubitul Elenei Udrea, in Costa Rica! Imagini de senzatie cu barbatul | EXCLUSIVicon photo

O data pe luna, Adrian Alexandrov, sustine el, are de facut un drum anevoios: Romania – Costa Rica. Lung drumul, dar, recunostea el, merita fiecare pas facut, pentru ca doar astfel ii poate fi aproape celei mai cunoscute blonde din politica romaneasca, Elena Udrea.

"Momentan ne focusam pe nasterea fetitei urmand sa vedem unde vom face botezul si speram ca vara viitoare, cand sa fie si Elena in forma, sa plănuim nunta. Sper sa se întample acestea in Romania. Nasterea, sincer, nu cred ca se va “intampla în Romania. Sunt sanse mari sa nasca fetita in Costa Rica. Va avea dubla cetatenie, costaricana si romana. Eu voi primi dubla cetatenie si Elena la fel”, a spus iubitul Elenei Udrea, Adrian Alexandrov, intr-un interviu pe care l-a oferit acum ceva luni.
Totodata, explica el, de fiecare data cand timpul si afacerile ii permit, merge in Costa Rica pentru a fi langa Elena Udrea. Iar acolo, cad ajunge, se bucura din plin de lucrurile pe care le poate face in exotica tara a Americii Centrale. Mai exact, el profit de apele limpezi ale Pacificului si practica sporturi cat se poate d einteresante, sporturi care ii satisfac pofta de adrenalina. Mai exact, pe langa sariturile de la mar einaltime in apa, Adrian Alexandrov pare sa fie un impatimit al surfingului, el petrecand ore intregi, sub ochii Elenei Udrea, in ape, luptand cu valurile.

Asa cum era si de asteptat, Adrian Alexandrov posteaza fotografiile pe care I le face Elena Udrea, la malul Oceaului, cu placa de surf in mana, mandru de performantele pe care le face in acest sport.
Elena Udrea este data in urmarire internationala, dupa ce a fost condamnata la sase ani de inchisoare cu executare, in dosarul Gala Bute. Ea se afla de mai multe luni in Costa Rica, unde s-a refugiat inainte de a primi sentinta, iar acum asteapta cu nerabdare sa devina mama unei fetite.
 

Titlu secțiune

Știrile WOW

HOT pe facebook ACUM!

Din ce vrea Oana Lis sa faca din nou bani? “Abia astept sa o vand”icon photo

Vedete

Din ce vrea Oana Lis sa faca din nou bani? “Abia astept sa o vand”

Se stie ca venitul Oanei si al lui Viorel Lis este format, in cea mai mare parte, din pensia fostului primar general al Capitalei.

Titlu secțiune