Cum și-a recuperat un bucureștean banii pe care i-a dat unei celebre artiste, după ce i-a picat nunta din cauza pandemiei? Cei doi nu semnaseră nici un contract! EXCLUSIV

Un bucureștean din sectorul 6 a reușit să-și recupereze în instanță avansul dat unei cântărețe pentru nunta care n-a mai avut loc din cauza pandemiei.

Autor: Radu Constantin

In articol:

Un bucureștean a reușit să-și recuperze banii dați în avans pentru ”arvunirea” trupei care urma să-i cânte la nuntă, după ce evenimentul a picat din cauza restricțiilor provocate de pandemie.

Acesta a reușit să câștige în instanță procesul cu interpreta Emilia Mușală, care primise avansul de la acesta chiar și în lipsa unui contract scris și semnat de cele două părți.

I-a dat 3.000 de lei interpretei Emilia Mușală

Bărbatul a vrut să facă din nunta lui un eveniment memorabil, așa că a închiriat clubul Nuba din Mamaia și a vrut s-o aducă pe frumoasa Emilia Mușală cu bandul ei să-i cânte. Cei doi au discutat anul trecut, în ianuarie, iar bărbatul a fost de acord să-i plătească artistei un avans de 3.000 de lei pentru un spectacol care urma să aibă loc în iunie. Între cei doi nu s-a semnat nici un contract ci a fost doar o înțelegere verbală.

Citeste si: Emilia Muşală, fosta iubită a lui Cătălin Cazacu, pe podiumul de modă la Atena!

Pentru că n-a reușit să-și recupereze banii, bărbatul a dat-o în judecată pe interpretă și le-a prezentat judecătorilor un extras de cont care să ateste faptul că i-a transferat acesteia banii respectivi. Conștient că are șanse mici să câștige în lipsa unui document semnat de cele două părți, avocatul bărbatului a avut o idee salvatoare.

Citeste si: Vestea tristă a dimineții. Din păcate, e vorba despre Camelia Mitoșeru...- bzi.ro

Cum a câștigat bărbatul procesul, deși nu avea contract semnat cu artista?

Acesta a invocat, inițial, ”forța majoră” dată de restricțiile autorităților pe timp de pandemie, care ar trebui să anuleze contractul, însă cum acesta nu exista, cerera i-a fost respinsă. În subsidiar, apărătorul a invocat și ”îmbogățirea fără justă cauză”, care se referă la transferul unei sume de bani sau a unei proprietăți care a produs un prejudiciu celui care a inițiat actul, fără ca acesta să aibă vreo vină.

Aceasta s-a dovedit a fi cartea câștigătoare.

Emilia Mușală

Emilia Mușală ar fi trebuit să cânte la nunta bucureșteanului

”În cauza de față, instanța observă că mărirea patrimoniului pârâtei, corelată cu micșorarea patrimoniului reclamantului, rezultă din plata efectuată de reclamant la data de 06.01.2020, prin care acesta a transferat din contul său în contul pârâtei suma de 3000 lei, fără ca din probatoriul administrat să rezulte că îmbogățirea pârâtei în dauna reclamantului îi este imputabilă acesteia”, se arată în dosar.

Citeste si: Cuplu șoc în showbiz! Cu cine s-a cuplat Silviu Andrei! Indiciu: e o cântăreață celebră, a urcat pe scenă și cu Robbie Williams

Instanța a dat câștig de cauză bărbatului și a decis că interpreta trebuie să-i returneze integral banii. Acesta a cerut și impunerea unei dobânzi, însă solicitarea a fost respinsă, în lipsa unui contract care să prevadă acest lucru. Emilia Mușală nu s-a prezentat la proces și nici nu a formulat întâmpinare.

Distribuie pe:
Galerie foto  Urmatorul articol
Abonează-te pe

Citește și:

Corina, cel mai tare show la nunta Ralucai Badulescu. Ringul s-a umplut si barbatii s-au strans ciorchine in jurul dansatoarelor sale. Vedeti cum a fost la petrecere, in aceasta...

FOTO! Uite cum am prins-o pe Emilia Musala, in culise! Cantareata statea in fund si…

Foto | Emilia Musala a facut senzatie aseara la un eveniment monden! Clara Rotescu si Rita Muresan au prezentat noile colectii pentru copii!

Horoscop 4 Decembrie 2021: astăzi, ești hotărât: totul sau nimic

Doliu uriaș în lumea sportului! A murit un mare campion la fotbal! A fost un adevărat erou

SMILEY se desparte de Gina Pistol! A aflat ce a făcut aceasta ca să devină prezentatoare la Antena 1! ESTE SCANDAL IMENS!

E descoperirea momentului. O plantă otrăvitoare, leacul pentru COVID-19. Rezultatele din laborator sunt promițătoare

Mister elucidat! Anamaria Prodan a aflat cine ”a scăpat” pozele cu ea dezbrăcată: ”Va plăti. În timp foarte, foarte scurt”

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies