Cum si-a revenit Paolo Lagana dupa scandalul de discrimnare sexuala cu rapperul Cheloo! A renuntat la muzica, si-a schimbat numele si face senzatie in lumea filmului | EXCLUSIV

Paolo Lagana, fostul concurent al unui show de talente care a declansat cel mai mare scandal legat de discrimnare sexuala din istoria emisiunii, a dat lovitura in industria filmului.

Distribuie pe:

Autor: Radu Constantin

fara descriere

Italianul Paolo Lagana, concurentul jignit de juratul Cheloo de la Parazitii, a renuntat la cariera muzicala dupa episodul respectiv insa acum face senzatie in lumea filmului sub pseudonimul Fdaeji. In ultimii ani, el a lucrat ca asistent al unor regizori de calibru ai Romaniei (Tudor Giurgiu, Corneliu Porumboiu) insa a si realizat 7 scurt-metraje si a aparut in 6 filme. De exemplu, in productia „Touch Me Not” a regizoarei Adina Pintilie, el isi joaca propriul rol.

Paolo a ramas in Romania dupa scandalul cu Cheloo, cu toate ca la vremea respectiva se spunea ca va parasi tara din cauza discrimnarii de care se lovesc reprezentantii comunitatii LGBT. „Multi romani sunt homofobi fara sa-si dea macar seama ca homosexualii sunt peste tot, in jurul lor”, spune acum Fdaeji, care nu se mai fereste sa aminteasca de episodul de la X-Factor, chiar pe pagina lui de IMDB.

Paradoxal, scandalul din 2013 l-a ajutat intr-un fel in cariera, facand din el o mica celebritate a comunitatii gay. Astfel, dupa ce cazul din Romania a ajuns la televiziunea italiana si chiar in atentia Ministrului de Externe al Italiei, Paolo sau Fdaeji a fost cooptat in juriul primului festival „Feminist and Queer International Film” de la Bucuresti, din 2015, apoi la Festivalul de film LGBT din Tel Aviv in 2016.  

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate