Cum vor fi de acum vacanțele? Proiectul este șocant

Cum vor fi de acum vacanțele? Ei bine, pe litoral vor arăta altfel începând din această vară. Iar primul proiect este cu adevărat șocant.

Distribuie pe:

Autor: D.A.

Cum vor fi de acum vacanțele
Cum vor fi de acum vacanțele


In articol:

Cum vor fi de acum vacanțele? Loviți crunt de virus, italienii încearcă să găsească idei pentru a merge la plajă, vara, în condiţiile în care probabil nu se va putea călători în străinătate. Prima propunere vine să șocheze oamenii: s-a propus amplasarea unor bariere separatoare din plexiglas pe plajă. Întrebarea esențială rămâne, însă, fără răspuns: cum vom intra în apă? Pe rând?

La Repubblica scrie că „faza a doua” a măsurilor de relaxare e departe, însă vremea fiind frumoasă, mulţi se întreabă dacă vor putea sau nu să meargă la mare în această vară.

Plexiglasul intră în viața noastră cu totul

O companie de lângă Modena a proiectat bariere separatoare din plexiglas pe plajă, în încercarea de a-şi imagina cum va fi întoarcerea la plajă. Claudio Ferrari, proprietarul companiei, a spus că ideea s-a născut atât pentru a proteja oamenii, cât şi pentru a da posibilitatea reînceperii activităţii.

Citeste si: Bomba despre pensii şi pensionari. Atenţie! Acuzații de abuzuri la Guvern - evz.ro

Compania produce deja „ecrane din plexiglas” pentru bănci şi farmacii şi s-a gândit că ar putea fi amplasate şi pe plaje.

Cutiile transparente din plexiglas şi profile de aluminiu au pereţi de 4,5 metri, cu un „acces” de la un metru şi jumătate.

„Putem produce barierele în orice mărime sau formă”, a spus Ferrari, potrivit Mediafax, omul de afaceri afirmând că există deja cerere pentru aceste separatoare.

Cum vor fi de acum vacanțele
Cum vor fi de acum vacanțele

Cum vor fi de acum vacanțele. Trei metri distanță între sezlonguri?

Printre propunerile pentru relansarea activităţii se numără şi lăsarea a minim 3 metri între umbrelele de pe plajă.

În timp ce hotelurile se pregătesc de vară, nu se ştie dacă staţiunile vor avea permisiunea de a se redeschide. Unii vorbesc despre măşti de protecţie chiar şi la plajă, alţii spun că măştile sunt utile doar în locurile închise.

Cert este că proprietarii plajelor trebuie să se reorganizeze: să interzică zonele de joacă pentru copii şi să ţină barurile închise, iar servirea să se facă direct pe plajă.

Galerie foto  Urmatorul articol
Citește și:

A venit din Italia, dar i-a murit copilul la graniță. Eveniment tragic la Nădlac. VIDEO

A murit Alexandra Dobrescu

Ludovic Orban, anunț important! Ce se întâmplă cu bugetul pentru șomajul tehnic, în plină pandemie de coronavirus

Faimosul Mihai Onicaș, revedere în lacrimi cu mama lui, după eliminarea de la Suvivor: „Te iubesc mult, mama!”

Raed Arafat, despre reintroducerea carantinei totale în România. „Toate țările iau măsuri serioase, nu e de glumit”

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies