Cumnatul Adrianei Bahmuțeanu, scandal cu Primăria: ”Rușine să vă fie, în loc să investiți bani cu cap voi asigurați despăgubiri, mâine-poimâine le plătiți și carburantul!”

Constantin Dumitrașcu, cumnatul lui Bahmu, e revoltat pe o măsură recentă a primăriei Sectorului 4.

Distribuie pe:

Autor: Petru Luca

fara descriere

Anca Toma, sora Adrianei Bahmuţeanu, este măritată de mai bine de trei ani cu Constantin Dumitraşcu, fostul bucătar al lui Silviu Prigoană. Locatar în Sectorul 4 al Capitalei, Constantin s-a declarat recent scandalizat de măsura primăriei de sector, care a anunțat că toți cetățenii din Berceni care au avut mașinile avariate de copacii căzuți la ultimul îngheț vor fi despăgubiți. ”Rușine sa va fie, in loc sa investiți bani cu cap voi asigurați despăgubiri, mâine-poimâine le plătiți și carburantul! Pomana a devenit sloganul de baza in România!”, a răbufnit cumnatul lui Bahmu chiar pe contul de Facebook al primăriei Sectorului 4. 

Citeste si: Decizia de ultim moment luată de Adriana Bahmuțeanu după scandalul uriaș cu fostul soț! ”Plec! Vreau o minune în viața mea”

Citeste si: Singura fotografie cu prima soție a lui Silviu Prigoană! Viorica a murit la 30 de ani

”Cu tot respectul, sunt cetățean al acestui sector și locuiesc aici in 4. Nu judec pe nimeni, dar zicala mea este ca dacă muncești ai. Romanul s-a cam învățat puturos, vrea pomeni, ajutor social, dacă nu obține ceva pleaca afara și muncește pe brânci pt ca acolo nu ii creează nimeni facilitați! Tot respectul pt primarul nostru, eu unul chiar l-am și votat. Asta nu înseamnă ca trebuie sa fiu de acord cu tot!”, a continuat Dumitrașcu în cadrul unei discuții purtate chiar cu primarul de sector, Daniel Băluță. 

fara descriere

 

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate