Cumnatul Angelei Similea învârte banii cu lopata! Gabriel Surdu are o avere fabuloasă, dar se judecă cu cântăreaţa pe moştenirea familiei!

Din declaraţia de avere a lui Gabriel Surdu reiese că cumnatul Angelei Similea învârte banii cu lopata.

Autor: Matei Vaihan

Actele arată că cumnatul Angelei Similea învârte banii cu lopata. Numele lui Gabriel Surdu, fratele lui Victor Surdu, soţul decedat al cântăreţei, a apărut în prim-plan recent, când presa a dezvăluit că se judecă cu cea care i-a fost cumnată. Motivul procesului dintre Angela Similea şi Gabriel Surdu îl reprezintă un teren de 7.000 mp şi o casă de 104 mp în satul Vişani, comuna Bârnova, judeţul Iaşi, pe terenul fostei ferme 2 Peri, evaluat la 132.745 lei. Gabriel Surdu vrea să ridice aici un cartier de case, dar are nevoie de acceptul moştenitorilor din partea lui Victor, fratele decedat, deci şi de acordul Angelei Similea, ultima lui soţie.( vezi ce mai face Jan Hilgen, fostul soţ al Angelei Similea)

Cumnatul Angelei Similea învârte banii cu lopata. Cântăreaţa a avut datorii uriaşe la bănci

La începutul acestei luni, Similea a atacat în instanţă dreptul de proprietate al lui Gabriel Surdu. Cum, cel mai probabil, Angela solicită despăgubiri pentru a-şi ceda partea, iar pentru acest lucru este necesară plata unei taxe de timbru, artista a pretins judecătorilor ”reexaminarea taxei de timbru”. Similea a avut o situaţie financiară delicată după decesul lui Surdu, fiind dată în judecată de mai multe bănci pentru recuperarea unor datorii.

De aceea, Similea a vândut conacul de la Mataraua, cu 600.000 de euro. În schimb, Gabriel Surdu  a ajuns la un nivel financiar de excepţie.

Cumnatul Angelei Similea învârte banii cu lopata. Gabriel Surdu are 13 terenuri, 3 apartamente, 5 case, un spaţiu comercial şi o clădire de birouri

Documentele demonstreză că cumnatul Angelei Similea învârte banii cu lopata.

Gabriel Surdu este consilier local la Primăria Iaşi şi şi-a depus declaraţia de avere. El deţine 13 terenuri, 3 apartamente, 5 case, un spaţiu comercial şi o clădire de birouri! Gabriel Surdu deţine bijuterii şi ceasuri de peste 200.000 de euro. El a investit în firmele sale, din domeniul imobiliar, medical şi al turismului, peste 20 de milioane de lei, adică aproximativ 4,5 milioane de euro. În ultimul an, Gabriel Surdu a încasat dividende de aproape 700.000  de lei, adică aproximativ 150.000 de euro.

Distribuie pe:
Galerie foto  Urmatorul articol
Abonează-te pe

Citește și:

Fiica vitrega a Angelei Similea a dat lovitura in Africa de Sud! Afrodita, fata cea mica a lui Victor Surdu, este casatorita cu un afacerist care ii invata pe sud-africani sa...

SOC URIAS: Angela Similea a pierdut averea mostenita de la Victor Surdu! Fostul cumnat a castigat procesul cu interpreta EXCLUSIV

Angela Similea s-a angajat la firma sotului ei pentru ca nu mai castiga bani din muzica! Ce suma ridicola incasa marea cantareata ca administrator al firmei lui Victor Surdu!...

Horoscop 7 Martie 2021: Este o perioada cu suisuri si coborasuri

România intră în lockdown? Raed Arafat a spus ce se va întâmpla: Trebuie să se înţeleagă peste tot

De nerecunoscut! Cum arată Denise Rifai, fără pic de machiaj? Replica virală a unui fan: „Te rog nu-ți mai tugui buzele. Arata…”

Istoria secretă. Prostituatele din România, ofrandă pentru ziua lui Stalin. Documentul

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies