Cumnatul Angelei Similea învârte banii cu lopata! Gabriel Surdu are o avere fabuloasă, dar se judecă cu cântăreaţa pe moştenirea familiei!

Din declaraţia de avere a lui Gabriel Surdu reiese că cumnatul Angelei Similea învârte banii cu lopata.

Distribuie pe:

Autor: Matei Vaihan

fara descriere

Actele arată că cumnatul Angelei Similea învârte banii cu lopata. Numele lui Gabriel Surdu, fratele lui Victor Surdu, soţul decedat al cântăreţei, a apărut în prim-plan recent, când presa a dezvăluit că se judecă cu cea care i-a fost cumnată. Motivul procesului dintre Angela Similea şi Gabriel Surdu îl reprezintă un teren de 7.000 mp şi o casă de 104 mp în satul Vişani, comuna Bârnova, judeţul Iaşi, pe terenul fostei ferme 2 Peri, evaluat la 132.745 lei. Gabriel Surdu vrea să ridice aici un cartier de case, dar are nevoie de acceptul moştenitorilor din partea lui Victor, fratele decedat, deci şi de acordul Angelei Similea, ultima lui soţie. (vezi ce mai face Jan Hilgen, fostul soţ al Angelei Similea)

Cumnatul Angelei Similea învârte banii cu lopata. Cântăreaţa a avut datorii uriaşe la bănci

La începutul acestei luni, Similea a atacat în instanţă dreptul de proprietate al lui Gabriel Surdu. Cum, cel mai probabil, Angela solicită despăgubiri pentru a-şi ceda partea, iar pentru acest lucru este necesară plata unei taxe de timbru, artista a pretins judecătorilor ”reexaminarea taxei de timbru”. Similea a avut o situaţie financiară delicată după decesul lui Surdu, fiind dată în judecată de mai multe bănci pentru recuperarea unor datorii. De aceea, Similea a vândut conacul de la Mataraua, cu 600.000 de euro. În schimb, Gabriel Surdu  a ajuns la un nivel financiar de excepţie.

fara descriere

Cumnatul Angelei Similea învârte banii cu lopata. Gabriel Surdu are 13 terenuri, 3 apartamente, 5 case, un spaţiu comercial şi o clădire de birouri

Documentele demonstreză că cumnatul Angelei Similea învârte banii cu lopata. Gabriel Surdu este consilier local la Primăria Iaşi şi şi-a depus declaraţia de avere. El deţine 13 terenuri, 3 apartamente, 5 case, un spaţiu comercial şi o clădire de birouri! Gabriel Surdu deţine bijuterii şi ceasuri de peste 200.000 de euro. El a investit în firmele sale, din domeniul imobiliar, medical şi al turismului, peste 20 de milioane de lei, adică aproximativ 4,5 milioane de euro. În ultimul an, Gabriel Surdu a încasat dividende de aproape 700.000  de lei, adică aproximativ 150.000 de euro.

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate