WOW

"Cumnatul" Biancai Dragusanu, poze sexy cu secretara! Andrew e un patron excentric

Andrew, fratele iubitului Biancai Dragusanu, iubeste viata buna si femeile frumoase.

Distribuie pe:

Autor: Radu Constantin

"Cumnatul" Biancai Dragusanu si-a deschis in urma cu cativa ani o companie care ii poarta numele si cu care a facut senzatie la vremea respectiva in mediul online. 

Nu se stie exact cu ce se ocupa firma lui Andrew Tate, cert este ca primul lucru pe care patronul l-a facut a fost sa-si angajeze o secretara sexy pe care s-o pozeze in lenjerie intima. Astfel, cel putin la nivel de imagine, fratele lui Tristan a mers pe plus inca de la inceput. 

Domnisoara din imagini este o blonda cu masuri de fotomodel, cu ochelari de intelectuala si cu bikini inscriptionati cu numele companiei pentru care lucreaza. Ea a fost fotografiata nu doar la birou ci si pe marginea piscinei, sprijinita de bolidul de sute de mii de euro sau pregatindu-i, in lenjerie intima, cafeaua sefului ei

Andrew Tate este celebru in Marea Britanie nu doar pentru cele doua titluri mondiale castigate in ringul de kickboxing ci si datorita faptului ca a fost exclus de la show-ul Big Brother dupa ce tabloidele au publicat un filmulet in care batea o femeie intr-un fel de joc erotic filmat. 

Galerie foto