Cumpănașu a mers să-și cumpere ulei și a întâlnit... zombie!!! ”Să-l vedeți pe ăla cu mască de gaze... Au înnebunit românii”

Alexandru Cumpănașu spune că se simte ca în filmele cu zombie, după ce a trăit în ultimele zile în București.

Distribuie pe:

Autor: Radu Constantin

Alexandru Cumpănașu a fost la supermarket să-și cumpere ulei și spune că nu a găsit pentru că acesta a fost ”devalizat” de adevărați zombie speriați de coronavirus. ”Așa se explică rezultatul alegerilor”, a glumit Cumpănașu, care spune că situația ar putea degenera în cazul în care, în România, chiar ar putea să moară persoane de la coronavirus.

Citeste si: Un polițist din Prahova și-a chemat colegii în ajutor, după o ceartă cu soția. Fata lor a văzut cum mama îl bate pe tată

Citeste si: Adelina Pestrițu s-a mutat în casă nouă! Primele imagini din superba locuință - evz.ro

Citeste si: Mama Luizei Melencu, mesaj pentru fata ei dispărută: ”În ochii mei, nu e nimeni care să-ți egaleze frumusețea”

Citeste si: Mirela ”Dracu pe uscat” intervine în scandalul Vulpița-Viorel! Ce a putut să spună ”regina Internetului” despre amanții Veronicăi...

”Fraților, au înnebunit românii! Opriți-vă, fratilorrrrr‼ Nu mai dați buzna de nebuni în magazine și peste tot să vă luați provizii pentru 5 ani! Suntem în filmele cu ZOMB️I?! Organizația Mondială a Sănătății a spus clar: NU este un virus cu mult mai periculos decât gripa obișnuită!!! Ați înnebunit de tot!? M-am dus în magazin să cumpăr ulei. De unde??? Zahăr, făină – NIMIC!!! Faceți-vă naibii și buncăre dacă tot v-ați apucat și vă luați după propagandă!!!

Băăăă, lăsați făina în magazin!!! Mai sunt oameni normali care au nevoie de ea‼ Nu este EBOLA‼ Să-l vedeți pe ăsta cu masca de gaze pe față‼ Fraților, acum înțeleg și eu foarte bine rezultatul alegerilor‼ P.S.: Fotografiile sunt făcute de mine sau prieteni de-ai mei‼ Cât se poate de reale‼! Dacă, Doamne ferește moare vreun pacient ce mai faceți?! Confiscați tirurile cu alimente?!!”, a scris Alexandru Cumpănașu pe contul lui de socializare.

Galerie foto  Urmatorul articol
Citește și:

Transformarea uluitoare a lui Gheorghe Dincă în pușcărie! Bărbatul a șocat azi la audieri, cu barbă și mustață

Cumpănașu, amenințat cu moartea: ”Vin și îți trag un pistol în cap”! Unchiul Alexandrei a informat poliția și Parchetul

Răsturnare de situație în cazul Caracal! Avocatul Tonel Pop contestă probele din dosar: „Este noaptea minţii, o bătaie de joc incredibilă”

Un copil a fost la un pas de a fi mâncat de viu de un tigru. Momentul halucinant a devenit viral pe rețelele de socializare

Paul de la Puterea Dragostei, primele declarații după descalificare. Firul întâmplării cu BĂTAIA: „Marinescu s-a dat la mine!”

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies