Cumpănașu, alături de Rovana Plumb și Viorica Dăncilă! Marian Godină a răbufnit: "Ce de gunoaie în poza asta"

O fotografie în care apar Rovana Plumb, premierul Viorica Dăncilă, Alexandru Cumpănașu, Florin Iordache, dar și fostul membru PSD Valeriu Zgonea, l-a făcut pe Marian Godină să transmită un mesaj dur pe Facebook.

Distribuie pe:

Autor: A.I.

fara descriere

"Ce de gunoaie în poza asta.
La bidoanele alea de jos mă refer...chiar...observă cineva ce apă minerală e aia?", a scris Marian Godină pe Facebook.

Rovana Plumb a fost respinsă astăzi de către Comisia juridică a Parlamentului European pentru funcţia de comisar european, a anunţat europarlamentarul Siegfried Mureşan. 

„Breaking news. Candidatura Rovanei Plumb a fost respinsă acum, cu largă majoritate de Comisia Juridică a Parlamentului European. În favoarea Rovanei Plumb au votat 6 europarlamentari. Împotriva Rovanei Plumb au votat 15 europarlamentari. S-au abţinut 2 europarlamentari”, a scris Siegfried Mureşan, joi, pe Facebook.

fara descriere

Eurodeputatul PNL a adăugat că „fără avizul Comisiei Juridice audierea din Comisia de Transport nu poate avea loc”.

Votul vine după ce Rovana Plumb a fost audiată, joi, în Comisia JURI a Parlamentului European, în legătură cu nepotrivirile din declaraţiile de avere.

În fotografia publicată de Marian Godină mai apar premierul Viorica Dăncilă, controversatul candidat la alegerile prezidențiale Alexandru Cumpănașu, deputatul Florin Iordache, fost președinte al Camerei Deputaților și fost șef al comisiei speciale pentru legile Justiţiei. Totodată, în imagine apare Valeriu Zgonea, exclus în 2016 de PSD, care a îndeplinit funcția de președinte al Camerei Deputaților între 3 iulie 2012 și 13 iunie 2016. 

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate