Vedete

Cumplitul accident din Ungaria continua sa revolte vedete. Dan Negru a reactionat: "live-ul asta a fost pe prima pagina. Si cam atat..."

Cumplitul accident din Ungaria in care au murit noua romani a revoltat toata tara si continua sa produca revolta. Dan Negru a reactionat in urma celor intamplate si a publicat un mesaj prin care atrage atentia ca anumite lucruri trebuie sa se schimbe.

Distribuie pe:
  • icon facebook
  • icon email

Autor: L. S.


Cumplitul accident din Ungaria continua sa revolte vedete. Dan Negru a reactionat: "live-ul asta a fost pe prima pagina. Si cam atat..."icon photo

Dan Negru este si el revoltat in legatura cu accidentul din Ungaria in care au murit noua romani. Prezentatorul de televiziue a publicat pe pagina lui de socializare un mesaj prin care atrage atentia asupra unor lucruri care ar trebui schimbate si da exemplul altor tari, unde accidente ingrozitoare au schimbat legi si sisteme.

"Am platit 135 de euro amenda in Paris pentru ca mi-am verificat mailurile la un semafor! In Franta te pocneste amenda si daca folosesti telefonul intr-o masina care stationeaza. Proiectul de lege a fost propus de Gendarmerie Nationale.
Ai nostri pun lumanari! Nu stiu sa se fi intamplat altceva.

Blocurile din America au scari de incediu exterioare pentru ca in anii 70, in Boston, o mama si o fiica au murit in timpul unui incendiu, neavand pe unde sa coboare. Un fotograf a surprins cazatura , poza a aparut pe prima pagina si a dus la regindirea intregului sistem de scari de incendiu din toata America.
Asa cum la noi live-ul aluia a fost pe prima pagina. Si cam atat..."
, a scris Dan Negru.

Titlu secțiune

Știrile WOW

HOT pe facebook ACUM!

Azi, in "Dragoste si ura": Mavi, insarcinata din nou!icon photo

Vedete

Azi, in "Dragoste si ura": Mavi, insarcinata din nou!

Hasibe banuieste ca fiica ei, Mavi, ascunde ceva, in legatura cu “dragostea” care s-a infiripat intre tanara si Faysal.

Titlu secțiune