Cuplu șoc în showbiz! Cu cine se iubește în secret Dani Mocanu! Indiciu: toți maneliștii sunt înnebuniți după ea

Dani Mocanu este unul dintre cei mai iubiți maneliști ai momentului, piesele sale ajungând, invariabil pe primul loc în trendingurile Youtube, iar asta, probabil, face ca succesul lui la domnișoare să fie și mai mare decât al altor artiști.

Autor: Calin Perian

In articol:

De curând, manelistul Dani Mocanu a decis să se relaxeze câteva zile, la mare. Evident, nu singur, ci alături de o gașcă de amici de-ai săi, dar și de o domnișoară cunoscută în lumea manelelor, nedezlipită de el în ultima perioadă.

Citeste si: Dani Mocanu, aroganțe pentru Dana Criminala! Leo de la Strehaia, dedicații umilitoare pentru soția lui

Citeste si: Dani Mocanu s-a îndrăgostit! A apelat la toți prietenii lui, dar nimeni nu îl ajută! ”M-ai zăpăcit”

Citeste si: Dani Mocanu merge la Puterea Dragostei?! "Sunt acolo câteva fete drăguţe pe care aş vrea să le cunosc"

Mai exact, spun sursele noastre, cea care stă mai tot timpul în preajma lui Dani Mocanu, este celebra dansatoare Larisa Munteanu. Cei doi, susțin surse bine informate, au petrecut împreună ultimele două săptămâni și, adeseori, au fost văzuți în ipostaze fierbinși unul lângă celălalt.

Citeste si: Loredana Groza șochează din nou! Artista a postat o fotografie, direct din pat, fără a avea prea multe haine pe ea- bzi.ro

”Se plac, este clar ceva între ei, dar niciunul nu își asumă momentan nimic ca relație. El, normal, vrea să pară singur ca să nu ăși piardă din fane, iar ea... Acceptă asta”, ne-a spus un apropiat de-al celor doi. Mai mult decât atât, Dani Mocanu și Larisa Munteanu par să se distreze de minune pe Litoralul românesc, la Mamaia, ziua bucurându-se de plajă și mare, iar seara chefuind pe săturate prin cluburile de fițe de pe acolo.

De altfel, Dani Mocanu a răsfățat-o pe Larisa Munteanu cu na dintre activitățile favorite ale dansatoarei maneliștilor. Mai exact, zi de zi, cei doi s-au dat pe sky-jet, Larisa Munteanu și Dani Mocanu fiind ”îmbătați” de adrenalina folosită și, normal, profitând la maximum de momentele de apropiere dintre ei.

 

Larisa Munteanu, show-uri fără inhibiții pentru maneliști

Larisa Munteanu s-a făcut remarcată în showbiz-ul autohton ca dansatoare de manele şi asta datorită mişcărilor foarte provocatoare şi lipsa totală de inhibiţii, dar şi prin energia incredibilă pe care o avea în timpul show-urilor extrem de senzuale făcute în faţa admiratorilor ei. După o serie de relaţii cu persoane cunoscute, Stelian Ogică fiind şi el pe ”listă”, ea a devenit mamă acum doi ani şi, de atunci, a încercat să fie cât mai discretă, puţinele ei ieşiri publice fiind însă memorabile, atât pentru felul în care arată, cât şi pentru scandalurile pe care le-a avut cu tatăl fiicei sale, cel care a şi părăsit-o pe când era însărcinată.

Culmea, Larisa Munteanu povestea, de curând, că faptul că a devenit mamă și își crește fetița singură este motivul pentru care face sacrificii cât se poate de serioase, scopul ei fiind să petreacă cât mai mult timp alături de copila de doi ani pe care o are. ”Prima mea grijă este fetiţa. Adică încerc să îi ofer tot ce e mai bun,  micuţa este tot ce e mai important pentru mine. Normal, trebuie să şi muncesc pentru a-i oferi totul, dar nu sunt dispusă să sacrific timpul pe care l-aş putea petrece cu ea”, ne-a spus, acum ceva vreme, în exclusivitate, Larisa Munteanu.

 

Dani Mocanu, tatuaj obscen ca să se răzbune pe un polițist!

Dani Mocanu a început un adevărat război în mediul online cu polițistul care a îndrăznit să ”îl ardă” pentru câteva acte necompletate în starea de urgență Iar dacă pe atunci manelistul voia doar niște scuze, acum, lucrurile s-au schimbat radical. ”De obicei polițistii din România nu ma deranjează in trafic. Dar uite ca s-a găsit unul mai îndrăzneț să-mi dea amenda... În fine, cu ajutorul lui Dumnezeu sper să-și ceară scuze. Că eu sunt băiat pocăit și am încredere în Dumnezeu”, a notat, acum două luni, pe contul său de socializare Dani Mocanu.

Doar că, de atunci, scuzele nu au venit, iar Dani Mocanu avea fiecare postare pe conturile sale de socializare un hashtag în care numele polișistului era asociat cu un cuvânt nu tocmai ”ortodox”. Iar zilele trecute, pentru ca hashtag-ul cu pricina să nu mai fie postat la fiecare cuvințel scris pe conturile sale de socializare, Dani Mocanu a decis să își tatueze cele patru litere, alături de numele polițistului, chiar sub... buric. Așa că, după ce a rezistat eroic procesului de tatuare, Dani Mocanu a prezentat fanilor săi cel mai obcen tatuaj din istoria manelelor.

Distribuie pe:
Galerie foto 
Abonează-te pe
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies