Cutremur în această dimineață în România! Câte grade a avut seismul

Un cutremur a avut loc în această dimineață în România.

Distribuie pe:

Autor: A.V.

fara descriere


In articol:

Conform Institutului Național de Cercetare-Dezvoltare pentru Fizica Pământului, un cutremur a avut loc în această dimineață în județul Vrancea. Din informațiile oferite, seismul a avut loc la ora 06.23. Cutremurul a avut 3.1 grade pe scara Richter și s-a produs la o adâncime de 80 de kilometri.

De asemenea, un alt cutremur a avut loc la graniță cu România, de data aceasta, însă tot astăzi. Seismul a avut loc la ora 01.49, în Serbia, având 2.4 grade pe scara Richter. Cutremurul s-a produs la o adâncime de 5 kilometri.

Citeste si: Șocant! O femeie a înjunghiat un copil și a încercat să îi dea foc! Cum a fost prinsă

Citeste si: Puterea dragostei 2 august 2019. Ligi și Mariana se iau la bătaie

Ce să faci în caz de cutremur

În cazul în care se produce un cutremur mai mare, trebuie să aveţi în vedere următoarele lucruri: trebuie să pregătiţi dinainte un plan de urgenţă, să cunoaşteţi ieşirile din clădirea în care vă aflaţi, să evitaţi rănirile, să aveţi mâncare care nu se depozitează în frigider, care nu trebuie să fie gătită sau preparată. De asemenea, să aveţi kit de prim ajutor cu medicamente şi ustensilele necesare tratării unei răni. De asemenea, să aveţi pregătite şi baterii, lanterne, lumânări, sfoară, bandă adezivă, instrumente de scris, briceag, fluier şi să ştiţi mereu unde sunt actele!

Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate