Cutremur în televiziune! Rareş Bogdan şi-a anunţat demisia de la Realitatea! Reacţia lui Cozmin Guşă

Cunoscutul moderator Rareş Bogdan şi-a anunţat demisia de la postul Realitatea TV. Rareş Bogdan şi-a motivat decizia prin faptul că Oreste Teodorescu şi Oana Stănciulescu au fost interzişi la postul de ştiri.

Autor: A. I.

”Fac un anunţ extrem de important pentru că s-au întâmplat lucruri importante în ultimele trei zile: în cazul în care Oreste Teodorescu şi Oana Stănciulescu nu vor fi primiţi în platoul Jocuri de Putere, iar directorul postului Realitatea TV, Edward Pastia, nu va fi concediat, activitatea mea la Realitatea TV se încheie. Iubesc postul Realitatea TV şi vreau să lucrez aici. Pleacă Pastia şi se întorc Oreste şi Oana Stănciulescu, oameni stindard al luptei împotriva ciumei roşii.

Dacă nu, vor rămâne cu domnul Pastia, iar eu mă voi duce în afara Realităţii TV. Nu ştiu unde, nu m-am gândit vreodată că voi fi nevoit să vorbesc despre asta. Repet, nu am nimic să reproşez domnului Cozmin Guşă sau domnului Maricel Păcuraru. Am avut libertate totală de acţiune şi de expresie. Sper să pot continua la Realitatea TV pentru a face o emisiune liberă în sprijinul cititorilor mei. Condiţiile mele pentru a continua la acest post de televiziune, care în acest moment nu ştie ce vrea, sunt simple”, a spus Rareş Bogdan în direct.

"Rareş mai face prostii de câte ori se enervează sau este păcălit de unii, cum s-a întâmplat atunci când a părăsit Realitatea TV, momit de Ponta şi păcălit, apoi umilit, legat de preluarea preşedinţiei TVR. O să îl chem mâine să discut cu el, dar trebuie să înţeleagă că decizia lui Edward Pastia legată de Oreste şi Oana Stănciulescu a fost una corectă şi care a primit avizul meu.

Responsabilitatea păstrării credibilităţii unui brand este mult mai importantă decât o anumită solidaritate prietenească pe care el poate să o aibă legată de invitaţii lui, dar care nu îi justifică în niciun caz acest gen de comportament într-o televiziune în care a avut şi are libertate editorială maximă", a reacţionat Cozmin Guşă, acţionar majoritar al Realitatea TV, pentru stiripesurse.ro.

Distribuie pe:
Galerie foto  Urmatorul articol
Abonează-te pe

Citește și:

Firicel din Las Fierbinţi, prins drogat şi fără permis de poliţiştii din Bucureşti

Un prezentator TV a făcut infarct în direct, la televizor. Îi fusese montat un stent cu doar 10 zile înainte de infarct

Un prezentator TV celebru, filmat dezbrăcat în patul lui! Imagini incendiare

Horoscop Zilnic Miercuri 21 Aprilie 2021: Racii se bucură de o zi productivă, Săgetătorii se confruntă cu o tensiune copleșitoare

Doliu uriaș în lumea muzicii! A murit în somn, la doar 45 de ani. Toţi românii i-au fredonat melodiile

SCANDAL MONSTRU! Dosar penal pentru Laura Cosoi. De ce este acuzata fosta iubita a lui Smiley

Rusia vrea să cucerească și America de Sud. Anunțul aduce o schimbare majoră în lume

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies